FIFA 23 na Steamu čelí kritice
FIFA 23 Novinka FIFA 23 na Steamu čelí kritice

FIFA 23 na Steamu čelí kritice

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Velkou radost z nového dílu FIFA nemají ani fandové na Nintendo Switch.

Reklama

FIFA 23 má za sebou minimálně na PC nesnadný start. Podle komunitních recenzí totiž trpí lagy, častými pády a problémy s novým anti-cheatem, který měl původně představovat jeden z prvků, jež pomohou tomuto titulu uspět, díky odstranění podvádějících hráčů ze hry. Nakonec se zřejmě jedná o aspekt, který naopak celku uškodí. Dle uživatelských recenzí užívá tento prvek až 30% CPU a aby toho nebylo málo, sám o sobě občas způsobuje chybové zprávy. Někteří prezentují zapínání této sportovní hry jako Ruskou ruletu, v níž se jim čas od času podaří nad porouchaným titulem vyhrát a konečně se zapojit do hraní. FIFA 23 má prozatím hodnocení 31%.

PC verze není jedinou, na kterou si hráčská komunita stěžuje. Velká radost nepanuje ani v případě verze pro Nintendo Switch. EA totiž na tuto konzoli přinesla opět stejnou verzi jako v minulém roce, takže tu už potřetí máme totožnou hru jako v minulých letech, kdy se kupříkladu IGN proti této problematice postavilo tak, že namísto plnohodnotného recenzentského textu pouze změnilo číslovku. Letos redakce známého webu zvolila trošku jiný přístup, rozhodně ale tento kousek nechválila. Spíše naopak. Opět se jedná o něco, co je tu jen pro velmi otrlé jedince.

Pokud jde o hodnocení z ostatních platforem a především názory kritiků ty jsou veskrze pozitivní. Detailně se na ně můžete podívat v našem souhrnu recenzí FIFA 23.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama