FIFA 23 Novinka FIFA 23 nabídne tým AFC Richmond ze seriálu Ted Lasso

FIFA 23 nabídne tým AFC Richmond ze seriálu Ted Lasso

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Máme tady další zajímavé spojení.

Reklama

Ted Lasso je hřejivý komediálně dramatický seriál služby Apple TV+ z fotbalového prostředí, který divákům nabízí věru příjemně strávené chvíle u obrazovek, pojednávající o ústředním trenérovi, ale také dalších členech anglického fiktivního týmu AFC Richmond. No a jak to vypadá, tak příznivce seriálu a zároveň herní série FIFA čeká velice příjemné překvapení.

Před několika dny totiž odstartovaly spekulace o tom, že by se ve FIFA 23 zmíněný fiktivní celek mohl objevit, což by jistě potěšilo nejednoho fanouška.

No a během dnešního dne bylo oficiálně oznámeno a ohlášeno, že se tohoto týmu skutečně ve hře dočkáme, tudíž se můžeme těšit na hráče, jako je Jamie Tartt, Dani Rojas či Sam Obisanya. A chybět samozřejmě nebude ani hulvátský Roy Kent či samotný kníratý trenér, po kterém je seriál pojmenován.

Samotný tým, a to společně se stadiónem Nelson Road, bude k dispozici v režimech Kariéra (zde se můžete zhostit i přímo Lassa), Výkop, Přátelské utkání a v online sezónách.

V režimu Ultimate Team poté naleznete různé doplňky, jako jsou dresy, ale i samotnou kartičku Teda Lassa a kouče Bearda. Jenom musíte počítat s tím, že tento obsah bude dostupný v rámci úkolů a výzev.

FIFA 23 vyjde 30. září pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, což doplní i Legacy verze pro Nintendo Switch.

Majitelé EA Play či ultimátní edice se však ke hře dostanou už 27. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama