FIFA 23 Novinka FIFA 23 představuje novinky v hratelnosti

FIFA 23 představuje novinky v hratelnosti

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Nechybí technologie HyperMotion 2 či ženský klubový fotbal.

Reklama

Poslední díl série FIFA (následně se bude jednat o EA Sports FC) byl nedávno oficiálně představen, kdy se fanoušci zase mohou těšit na několik novinek, které by měly hraní zase posunout na trochu jinou úroveň.

Tyto novinky se posléze budou týkat jak třeba aktualizovaných soupisek (již taková tradice), tak i samotné hratelnosti, na kterou se zaměřuje právě nově vydané video.

Jak už od oznámení víme, tak mezi nejvýraznější změny se řadí technologie HyperMotion 2, starající se o pohyby a fyziku. Těšit se tak lze na realistickou akceleraci hráčů či unikátní styly běhu. Změnami nicméně projde i útočení či obrana, kdy v tom prvním naleznete novou riskantní mechaniku "power shot", s níž můžete balón pořádně napálit, ale také nové penaltové kopy s intuitivnějším mířením. Na straně bránění se pak můžeme opět těšit na lepší a realističtější brankáře či pořádně tvrdé skluzy. A absentovat tentokrát nebude ani ženský klubový fotbal v podobě nejvyšší anglické a francouzské ligy.

FIFA 23 vyjde 30. září pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, což doplní i Legacy edice pro Nintendo Switch.

Majitelé EA Play či ultimátní edice se však ke hře dostanou už 27. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama