FIFA 23 Novinka FIFA 23 prezentuje zápasové novinky

FIFA 23 prezentuje zápasové novinky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Dojde na realistický trávník i rozhodčí něžnějšího pohlaví.

Reklama

Vydání FIFA 23 se blíží, tudíž EA představuje různé chystané novinky, které ve hře půjde nalézt. Prozatím jsme tak prozkoumali změny v rámci kariéry či hratelnosti, kdy nyní dochází na samotný zápasový den a atmosféru na stadionu.

Těšit se tak máte na opravdu realistický trávník, který nabídne různé nepřesnosti a nedokonalosti, které na něm zanechají třeba zákroky hráčů. Vylepšením ale také prošly stíny na hráčích a míči či celková zápasová atmosféra s lepšími fanoušky, jenž budou živěji reagovat na různé situace. Aktualizaci zase podstoupila kamera, opět se více blížící televiznímu vysílání s větším využitím hloubky ostrosti a více úhly. A to platí i o gólech, kdy se lze těšit na zpětná opakování doplněná o nové prvky augmentované reality, kvalitnější chování sítě, dodatečné oslavy a možnost využití speciálních zvukových efektů při skórování.

Každopádně na své by si měli přijít i noví hráči, které by mělo potěšit přepracování tréninkových pomocníků, jež mají vypadat moderněji.

No a jelikož se EA velice zaměřuje i na ženy ve fotbale, tak se premiérově můžeme těšit i na rozhodčí něžného pohlaví v zápasech mužských týmů.

Různými změnami ale také projde online režim Pro Clubs či pouliční Volta, kdy oba módy budou propojeny sdíleným postupem.

Novinky ohledně Pro Clubs můžete prozkoumat v podrobnějším rozboru níže.

FIFA 23 vyjde 30. září pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, což doplní i Legacy edice pro Nintendo Switch.

Majitelé EA Play či ultimátní edice se však ke hře dostanou už 27. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama