Figurka Tomáše Rosického nebo Lionela Messiho k FIFA 16
FIFA 16 Novinka Figurka Tomáše Rosického nebo Lionela Messiho k FIFA 16

Figurka Tomáše Rosického nebo Lionela Messiho k FIFA 16

Redakce

Redakce

17

Předobjednejte si hru v našem obchodě a získejte zdarma figurku českého fotbalisty Tomáše Rosického nebo argentinské hvězdy Lionela Messiho. <strong>Lepší fotka</strong>.

Reklama

Za necelý měsíc fanoušci fotbalu obují virtuální kopačky, usednou do svých pohodlných křesel a budou bojovat o trofeje na stadionech po celém světě. Chcete mít při tom společnost? Předobjednejte si hru v našich obchodech a získejte zdarma figurku českého fotbalisty Tomáše Rosického nebo argentinské hvězdy Lionela Messiho.

Pokud zvolíte pro předobjednávku Xzone.cz, získáte ke hře zdarma figurku Tomáše Rosického. Když GameExpres.cz, bude vám dělat společnost Lionel Messi, s kterým budete moci zlomit další rekordy. Na GameExpres.sk zase dostanete Martina Škrtela.

Kromě figurky ještě u obou obchodů získáte 15 zlatých balíčků pro FUT a k tomu gólovou oslavu „knokaut“ či „robot“. K Deluxe edici je balíčků hned 40 a ještě další bonusy.

FIFA 16 vychází s českými titulky ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a Xbox 360. Na vaše objednávky se těšíme v obchodech Xzone.cz, GameExpres.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama