Novinka Figurkový Moonbreaker dorazil do předběžného přístupu

Figurkový Moonbreaker dorazil do předběžného přístupu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Štětce a barvy připravit!

Reklama

Představení dalšího projektu Unknown Worlds Entertainment, tedy autorů série Subnautica, pravděpodobně zaskočilo velkou porci fanoušků, jelikož se jednalo o něco zcela jiného, než možná očekávali.

Tímto projektem je totiž tahová strategie Moonbreaker, která chce nabídnout zážitek zasazený do rozlehlého sci-fi univerza vytvořeného Brandonem Sandersonem, kdy si sestavíte svůj vlastní figurkový tým, s nímž se vydáte bojovat na jednotlivé mapy, které vám nabídnou hromadu taktických možností. Celý zážitek je poté velice mířen na fanoušky deskovek, což potvrzuje i zabudovaný editor, v němž si své hrdiny můžete podrobně nabarvit.

Každopádně pokud vám projekt padl do oka, tak jste na něj nemuseli příliš dlouho čekat, jelikož koncem září dorazil do předběžného přístupu na Steamu. To oslavuje i ukázka, na níž se lze podívat v náhledu. V jeho rámci se pak můžete vydat bojovat proti nepřátelům řízených umělou inteligencí, ale také protivníkům, jež ovládají další lidé. Je ale potřeba počítat s celkovou nedodělaností.

Hru si můžete pořídit na Steamu, kde vás aktuálně vyjde na 29,99 eur, tedy zhruba 750 Kč.

Také zde naleznete dodatečný Founder's Pack, dávající přístup k bonusům, jako jsou skiny či sady barev.

No a pokud vás zajímá nějaká odezva, tak v době psaní článku 77 % uživatelských recenzí na Steamu aktuálně dává palec nahoru, tudíž se jedná o projekt, jenž své kvality rozhodně má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama