Film Uncharted se opět odkládá
Filmy/Seriály Novinka Film Uncharted se opět odkládá

Film Uncharted se opět odkládá

Denis Růžička

Denis Růžička

8

Uncharted se ze začarovaného kruhu snad nevyhrabe.

Reklama

Není to tak dávno, co projekt ztratil svého režiséra a je to jen pár dní od posunutí další premiéry. Prokletý Uncharted film měl režírovat Travis Knight, avšak ten se vzdal režisérského křesla stejně tak, jako pět dalších režisérů ještě před ním. K režii by mohl nově usednout Ruben Fleischer jakožto sedmý režisér v pořadí, který stojí za Venomem či sérií Zombieland. Natáčení by se posouvat nemělo a mělo by začít letos v březnu. Nic není potvrzené, ale jasná je premiéra, kterou studio Sony opět odložilo.

Práce na filmové adaptaci dobrodružné videoherní série s Nathanem Drakem započali již před deseti lety. Od té doby jí provází nemálo obtíží a od projektu odešlo nespočet tvůrců. Snímek mohl dorazit již ke konci roku 2017. Posledně to vypadalo na konec tohoto roku, ale ani tento rok bohužel nestihne. Premiéry se nejdříve dočkáme 5. března 2021. Šušká se i o tom, že se na stříbrná plátna vůbec nedostane a Sony film vydá exkluzivně na Netflix.

Do role Nathana Drakea se stále počítá s Tomem Hollandem a možná je dobře, že snímek nevznikl necelé tři roky zpátky. Tom měl čas alespoň vyspět. Přeci jen, Nathana známe spíše jako nezastavitelného "staršího" dobrodruha než nějakého nevyzrálého klučinu.

Pokud netrpělivě čekáte na filmovou adaptaci, můžete se mrknout na kratký film na motivy série, kde Nathana ztvárnil Nathan Fillion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama