Filmové Borderlands brzy začne s natáčením
Filmy/Seriály Borderlands Článek Filmové Borderlands brzy začne s natáčením

Filmové Borderlands brzy začne s natáčením

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10

Natáčet se bude v Maďarsku a dočkáme se třeba Cate Blanchett.

Reklama

S filmy podle her to bývá častokrát poměrně ošemetné, jelikož většina těchto adaptací končí velkým nezdarem, ať už kasovním či kvalitativním.

Nicméně se najde pár podařenějších výjimek, jako je třeba první Resident Evil, první Silent Hill či poslední Lara Croft.

Aktuálně se pracuje i na filmu podle frenetické střílečkové série Borderlands, kterou na svět přivedla společnost Gearbox.

Už nějakou dobu víme, že snímek natočí režisér Eli Roth (Hostel, Cabin Fever), tudíž by se mohlo s trochou štěstí jednat alespoň o příjemnou řezničinu.

Filmové Borderlands brzy začne s natáčením

Ale i jména před kamerou slibují poměrně zajímavou podívanou, jelikož se dočkáme třeba Cate Blanchett, kterou můžete znát jako Galadriel z kultovní trilogie Pán prstenů či jako Helu z posledního Thora. Parťáka ji poté bude dělat věčně ukecaný Kevin Hart.

Stále se sice neví, kdy se na snímek můžeme těšit, avšak šéf maďarské společnosti MidAtlantic, Adam Goodman, v rozhovoru pro Hollywood Reporter o tom, proč boom maďarské produkce nezastavil ani COVID, prozradil, že právě tento film je jednou z produkcí, která v této zemi brzy započne:

"Otevíráme prostory pro film od společnosti Lionsgate - Borderlands, děláme třetí sezónu Jack Rayna pro Paramount TV a také děláme projekt od Marvelu, jenž z klasických bezpečnostních důvodů nemohu prozradit."

Důvod výběru zrovna Maďarska je pak zapříčiněn tím, že tato země má velice dobře vyřešenou ochranu proti COVID-19, kdy jako první zavedla věci, jako jsou třeba úrovně "bublin", jenž oddělují štáb, a také třeba přišlo s povinným testováním, které se aktuálně zcela běžně ve filmovém průmyslu používá.

Díky těmto opatřením se proto různé produkce rozhodly natáčet právě zde, což platí například i pro veleočekávanou Dunu.

Tvůrcům tedy držme pěsti, ať se po nějaké té době dočkáme další povedenější filmové adaptace.

My akorát připomeneme, že prozatím poslední díl z této série vyšel v září roku 2019 a v naší recenzi dostal 9 z 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama