Filmové Borderlands čekají přetáčky, dohlédne na ně jiný režisér
Filmy/Seriály Borderlands Novinka Filmové Borderlands čekají přetáčky, dohlédne na ně jiný režisér

Filmové Borderlands čekají přetáčky, dohlédne na ně jiný režisér

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

1

Na scénu přichází Tim Miller, režisér Deadpoola.

Reklama

Chystaná filmová adaptace herní série Borderlands potřebuje přetáčky. Jelikož ale režisér snímku Eli Roth nemá dost času, dohlédne na ně jiný známý tvůrce: Tim Miller, režisér prvního Deadpoola a autor netflixové série Love, Death & Robots.

Přetáčky u filmů nejsou nic neobvyklého. Někdy značí problémy, někdy ne. Často k nim dojde po testovací projekci, kde filmaři dostanou zpětnou vazbu od prvních diváků. Roth, kterého můžete znát coby režiséra hororu Hostel nebo "toho frajera s baseballovou pálkou z Hanebných panchartů", ale neodchází od Borderlands ve zlém. Podle webu Deadline přetáčky zaberou několik týdnů a Roth má už naplánované natáčení jiného snímku Thanksgiving, hororu založeného na pseudotraileru, který byl kdysi součástí projektu Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze Grindhouse.

Filmové Borderlands už urazily dlouhou cestu: studio Lionsgate oznámilo adaptaci v roce 2015, natáčení začalo na začátku roku 2021. Žánrem má jít o "akční sci-fi komedii". Scénář napsal Roth spolu s Craigem Mazinem, jehož další adaptace známé hry The Last of Us se už za pár dní objeví na HBO.

V hlavních rolích uvidíme Cate Blanchett coby Lilith, Édgara Ramíreze jako Atlase, Arianu Greenblatt jako Tiny Tinu, Kevina Harta jako Rolanda a Jamie Lee Curtis jako Tannis. Jack Black propůjčil svůj hlas robotovi Claptrapovi. Datum premiéry je zatím neznámé a přetáčky mohou znamenat zdržení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama