Filmové Uncharted dostává datum vydání
Novinka Filmové Uncharted dostává datum vydání

Filmové Uncharted dostává datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Santa nám nejspíše přiveze i mladého Nathana Drakea.

Reklama

O filmové adaptaci playstationové exkluzivity Uncharted se mluví už spoustu let. Na režisérské sesli se již vystřídal nemalý počet režisérů, mezi něž patřil například chronický rutinér Shawn Levy, stojící i za rodinnou komedií Noc v Muzeu. Ten byl však vyhozen a v lednu tohoto roku ho vystřídal David Trachtenberg, autor skvělého sci-fi thrilleru 10 Cloverfield Lane. S jeho příchodem to dokonce začalo vypadat, že přípravy filmu motajícího se kolem osudů mladého Nathane Drakea s tváří aktuálního Spider-Mana a známého „spoiler-mana“ Toma Hollanda, se začne opět hýbat trochu kupředu.

A tyto domněnky zřejmě byly pravdivé, protože Sony dnes oznámila datum premiéry, které bylo určeno na 18. prosince roku 2020. To by znamenalo, že prozatím největší konkurencí by pro příběh napsaný dvojicí Jonathan Rosenberg a Mark Walker byla dvojka Croodsových a Spielbergův remake muzikálu West Side Story, jenž je minimálně v Americe velmi milován.

Nezbývá nic jiného, než doufat, že opět nenastanou další produkční problémy a snímku se skutečně dočkáme a zároveň ho nepotká osud většiny videoherních adaptací, které dorazily na stříbrné plátno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama