Filmové Uncharted odloženo na příští rok
Filmy/Seriály Článek Filmové Uncharted odloženo na příští rok

Filmové Uncharted odloženo na příští rok

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2

Snímek se z léta stěhuje do zimy.

Reklama

Není tomu příliš dlouho, co jsme se dočkali vydání dalších fotek z připravovaného snímku podle videohry Uncharted, avšak aktuální celosvětová situace je neúprosná, tudíž opět přichází špatné zprávy.

Kvůli tomu, že se aktuálně vůbec neví, jak to bude s otevřením kin, tak se v Sony rozhodli, že odloží vydání několika svých připravovaných projektů.

A mezi těmito filmy se nachází i tato chystaná videoherní adaptace, jíž jsme se měli dočkat už 15. července tohoto roku.

To však již neplatí, jelikož premiéra byla odsunuta na rok 2022, přesněji na 11. února (tedy u nás 10.), avšak je otázkou, zda alespoň tento den už konečně vyjde.

Posun se následně týká i nových Krotitelů duchů, kteří měli také dorazit v létě, ale nově jsou chystáni na 11. listopadu.

Filmové Uncharted odloženo na příští rok

Vypadá to tedy, že se filmová adaptace Uncharted jednoduše nedokáže vymanit z mnoha problémů, které tento snímek během jeho vzniku doprovázejí, kdy třeba aktuální Ruben Fleischer je v pořadí již osmým režisérem, jenž s tímto projektem je spojován.

My každopádně připomeneme, že hlavní roli zde ztvární Tom Holland, jemuž bude dělat mentora Mark Wahlberg v roli Sullyho.

Filmové Uncharted odloženo na příští rok

Podle autorů má navíc film přinést originální příběh, kdy se nebude jednat o přímou adaptaci her.

Každopádně si ale držme palce, ať se alespoň v tom únoru dočkáme zábavné dobrodružné jízdy. Ostatně všichni dobře víme, jak to s těmi filmy podle videoher často dopadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama