Filmové Uncharted opět potvrzuje nového režiséra
Filmy/Seriály Článek Filmové Uncharted opět potvrzuje nového režiséra

Filmové Uncharted opět potvrzuje nového režiséra

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11

Zároveň nabírá poměrně zajímavou hereckou posilu.

Reklama

V lednu tohoto roku přišla filmová adaptace videoherní série Uncharted o svého v pořadí již šestého režiséra, jímž byl Travis Knight (překvapivě fajn Bumblebee a skvělý Kubo a kouzelný meč). Tímto se jen prohloubily problémy, které tento snímek od jeho oznámení v roce 2009 provází.

Nicméně stále to vypadá, že se na něm pracuje, jelikož byl nově do režisérské sesle usazen dříve spekulovaný Ruben Fleischer (nepovedený Venom a poměrně povedené oba díly Zombielandu), jenž má snad již konečně zařídit to, aby film stihl své nové datum premiéry, které bylo stanoveno na 5. března roku 2021.

Možná zajímavější zprávou by ale mohlo být to, že se do hereckého ansámblu nově připojil Antonio Banderas (kdo ho nezná, tak by si měl povinně pustit Desperado). Společně s ním ještě herecké obsazení posílily Sophia Ali a Tati Gabrielle. Bohužel se zatím neví, jakých rolí by se tito nově příchozí měli zhostit.

V roli mladého Nathana Drakea se stále počítá s Tomem "Spoilerem" Hollandem. Roli jeho mentora Victora Sullivana si střihne Mark "Marky Mark" Wahlberg.

Jsme tedy opravdu zvědaví, zda se tento projekt někdy dočká své realizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama