Filmy/Seriály Článek Filmové Uncharted ukazuje prodlouženou scénu z letadla

Filmové Uncharted ukazuje prodlouženou scénu z letadla

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8

Tom Holland, letadlo, auto a videoherní fyzika.

Reklama

Filmová adaptace oblíbené série Uncharted od studia Naughty Dog je v přípravě už poměrně dlouho, kdy jsme se jí měli dočkat už několikrát, avšak Sony nakonec sáhlo k odkladům, což vyústilo až v to, že snímek má nyní premiéru až začátkem letošního únoru.

Každopádně film nakonec režíroval Ruben Fleischer (Venom, ale také oba díly Zombieland), kdy v hlavní roli se ukáže aktuálně jedna z největších mladých hvězd - Tom Holland, kterého pak budou podporovat lidé, jako Mark Wahlberg, Sophia Ali či Antonio Banderas.

V posledních několika měsících pak dorazilo hned několik ukázek, v nichž povětšinou hrála prominentní roli akce v letadla. Společnost se tak odhodlala k tomu, že nám právě na tuto scénu dá trochu rozšířenější pohled ještě před vydáním, na což se můžete podívat v náhledu (či na tomto odkaze).

V komentářích nám následně můžete sdělit, jaký dojem na vás tato scéna udělala, případně jak na vás působí samotný snímek.

Přesné datum české premiéry je aktuálně nastavené na 10. února.

Nicméně není vyloučen další odklad, jelikož Sony nedávno opět odložila i komiksového Morbia, který měl dorazit koncem ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama