Final Fantasy VII Remake Intergrade ve Final traileru
Final Fantasy VII Remake Novinka Final Fantasy VII Remake Intergrade ve Final traileru

Final Fantasy VII Remake Intergrade ve Final traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Vývoj pokračování jde navíc dobře.

Reklama

Square Enix během pořadu Final Fantasy VII: The First Soldier Official Live Stream #0, zaměřeného na mobilní Battle Royale spinoff Final Fantasy VII: The First Soldier, prezentoval nový trailer hry Final Fantasy VII Remake Intergrade.

Trailer začíná sestřihem scén z posledních částí hry Final Fantasy VII Remake. Můžeme vidět boj proti Turkům a různé bossy. Zároveň je ve videu vidět vzhled od dříve odhaleného člena Shinra Deepground Weissa, který mistrně ovládá katanu.

Záběry z nové epizody Remaku Intergrade, oficiálně nazvané EPISODE INTERmission, začínají záběrem na Yuffie v mikině s kapucí, která členům Avalanche dává fazole Wutai. Hned na to je pozvána k zahraní si hry strategické minihry Fort Condor. Hráči v ní ovládají různé bojové jednotky které se proti sobě vrhají a snaží se porazit protivníka. Můžete se také těšit na interakci Yuffie a Sonona proti silné Scarlet ze Shinry, včetně boje proti ní v novém bojovém brnění.

Na konci traileru na Final Fantasy VII Remake Intergrade můžete slyšet potvrzení, že hráči kteří již vlastní Final Fantasy VII Remake ve verzi pro PS4, budou svou moci hru upgradovat na PS5 verzi. Tato aktualizace bude stát nějakých 100 JPY (přibližně 20 Kč).

Episode INTERmission pak bude k dispozici jako doplňkové DLC pro nově upgradovanou kopii hry. Epizoda INTERmission ale bude pro Remake Intergrade jediným DLC, protože vývojářský tým se po dokončení vývoje Intergrade kompletně přesune na další pokračování Final Fantasy VII Remake.

Tetsuja Nomura se totiž během live streamu vyjádřil k vývoji další epizody série Remaku. Podle něj: "Vývoj jde kupředu docela dobře. Chtěl bych vše řádně oznámit se správným načasováním, ale Cloud je v souladu s matkou přírodou. V porovnání s první hrou si budete moci užít poněkud odlišnou atmosféru... Takže, vše se vyvíjejí pěkně, tak si na to prosím počkejte.“

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Final Fantasy VII Remake Intergrade vychází pro PlayStation 5 již 10. června.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama