Final Fantasy VII Remake patrně vyjde na další platformě
Final Fantasy VII Remake Novinka Final Fantasy VII Remake patrně vyjde na další platformě

Final Fantasy VII Remake patrně vyjde na další platformě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Hráči si ale budou muset počkat.

Reklama

V posledních pár týdnech došlo k několika únikům informací ohledně demoverze Final Fantasy VII Remake. Aby toho ještě nebylo málo, máme pro vás další. Vypadá to totiž, že se tento remake potenciálně dostane i na další platformy. Konkrétně se jedná o PC verzi.

Hráči, kteří se již dostali k demu a mohli jej projít, objevili několik důkazů, které poukazují na možné vydání hry na jiné platformě než je konzole PlayStation 4. Jedním z nejočividnějších důkazů je pro vydání na PC je kód, který nabízí možnosti rozlišení vyšší, než jsou možnosti PlayStationu 4. (Informace v tomto dokumentu popisují pouze standardní rozlišení 1080p při 30FPS pro konzoli.) Naleznutá data ale také poukazují na technické specifikace AMD a NVIDIA.

Navíc jsme se mohli na začátku prosince 2019 dozvědět, že je Final Fantasy VII Remake pouze dočasnou exkluzivitou pro PlayStation 4. Na boxartu je totiž vyloženě napsáno Play first on PS4 a že toto privilegium skončí 3. března 2021 (viz níže).

Final Fantasy VII Remake bude pro PlayStation 4 vydán 3. března 2020 a vy si jej už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Final Fantasy VII Remake patrně vyjde na další platformě

Zdroj: roXyPS3!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama