Final Fantasy VII Remake ve více než 20 minutách
Final Fantasy VII Remake Novinka Final Fantasy VII Remake ve více než 20 minutách

Final Fantasy VII Remake ve více než 20 minutách

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Podívejte se na gameplay záznam z TGS 2019 Sony Special Stage.

Reklama

Square Enix uveřejnil více než 20 minut dlouhý záznam z hraní RPG Final Fantasy VII Remake, pořízený během akce Final Fantasy VII Remake Special Stage na stánku Sony Interactive Entertainment Japan Asia během letošní Tokyo Game Show. Pojďme si přiblížit, co všechno můžeme v ukázce vidět.

Z menu herních možností byly vybrány oba režimy Easy a Normal a producent Yoshinori Kitase pak ukázal nový bojový režim s názvem Classic Mode. V původním Final Fantasy VII byste počkali až do doby, kdy se naplní měřák ATB a pak byste zahájili útok. Režim Classic supluje ve Final Fantasy VII Remake stejný styl hry.

Ve standardních režimech se měřák ATB naplňuje opakovanými útoky na vaše nepřítele, ale v klasickém režimu je tento aspekt hry zpracováván automaticky. Hráč nemusí nic dělat, postava bojuje automaticky a nabíjí měřák ATB. Takže když budete hrát Final Fantasy VII Remake v klasickém režimu, tak už se nemusíte starat o akční stránku bojového systému a místo toho se můžete soustředit na výběr příkazů.

Kitase následně představil jednen z nových prvků Final Fantasy VII Remake, který byl poprvé představen prostřednictvím TGS traileru, tedy minihru Squats.

Nakonec se můžete podívat na jeden souboj Clouda, Tify a Aerith s bossem. Aerith útočí standardně z dálky, ale stisknutí trojúhelníku používá jedinečnou schopnost Tempest. Její schopnost Holy Circle zase dovoluje použít každé kouzlo opakovaně.

Cloud je během této bitvy vybaven Ifrit Summon Materií a díky tomu Cloudovy útoky časem zcela naplní Summon měřák a Cloud přivolá Ifrita, který zůstane na bojišti. Každá postava ve skupině může být vybavena až jednou Summon Materií.

Vydání Final Fantasy VII Remake je naplánováno pro PlayStation 4 na 3. března 2020.

Níže se můžete podívat na slíbené záběry z hraní:

  • 8:42 až 25:34 - mise
  • 31:05 až 32:21 - minihra Squats
  • 34:43 až 39:54 - bitva

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama