Floridský Joker se chce kvůli zobrazení v GTA 6 traileru soudit s Rockstarem
GTA 6 Novinka Floridský Joker se chce kvůli zobrazení v GTA 6 traileru soudit s Rockstarem

Floridský Joker se chce kvůli zobrazení v GTA 6 traileru soudit s Rockstarem

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

16
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Arthur Morgan z Red Dead Redemption 2 se mu vysmál.

Reklama

Vývojáři z Rockstaru v premiérovém traileru z GTA 6 využili po vzoru předchozích dílů řadu skutečných reálií ze skutečného světa. Že bude mít zřejmě herní svět opravdu blízko k reálnému Miami a jeho okolí dokazuje porovnávací video se skutečnými lokacemi, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

Vývojáři si ale ze skutečného světa vypůjčili také postavu takzvaného Floridského Jokera, který se ve skutečnosti jmenuje Lawrence Sullivan. Reálný Joker z Floridy ale přítomnost postavy v traileru, která je zřetelně inspirována jeho vizuálem a tetováním, rozhodně neocenil. Dle jeho slov s ním nikdo z Rockstaru před zveřejněním traileru nemluvil a po vývojářích požaduje za „ukradení života“ kompenzaci ve výši dvou milionů dolarů. Rozhořčené vyjádření Lawrence Sullivana si můžete prohlédnout níže.

Je však nepravděpodobné, že by se vedení Rockstaru chtělo se Sullivanem bavit. Minulé spory, kdy se s Rockstarem například neúspěšně soudila herečka Lindsay Lohan, navíc dokazují, že by Floridský Joker mohl u případného soudního sporu jen stěží uspět. Na nereálnost a zbytečnost Sullivanových požadavků zareagovat Roger Clark, který v Red Dead Redemption 2 ztvárnil postavu Arthura Morgana. Floridskému Jokerovi místo předem prohraného soudního sporu doporučil, aby se nově nabitou popularitu pokusil nějakým způsobem využít k vlastnímu prospěchu.

https://www.tiktok.com/@lawrence.sullivan0/video/7310310767348288810

Floridský Joker se chce kvůli zobrazení v GTA 6 traileru soudit s Rockstarem
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama