Focus Entertainment získává většinový podíl ve WW1 Game Series
Isonzo Novinka Focus Entertainment získává většinový podíl ve WW1 Game Series

Focus Entertainment získává většinový podíl ve WW1 Game Series

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Verdun, Tannenberg a Isonzo s novým partnerstvím.

Reklama

Společnost M2H se zbavila svého většinového podílu v herní WW1 Game Series, jenž prodala vydavatelství Focus Entertainment, které v posledních letech opravdu nemálo investuje.

Menšinový podíl v podobě 33,3 % i nadále bude držet studio BlackMill Games, respektive jeho zakladatel Jos Hoebe, přičemž tento menší celek se bude vývoji série i nadále věnovat, ale za pomoci zkušenějšího a většího partnera.

"Jsem hrdý a nadšený z nadcházejícího vydání Isonzo a ze spojení se společností Focus Entertainment, která je větším a zkušenějším partnerem, a pomůže sérii dosáhnout jejího plného potenciálu. Fanoušci našich her mohou očekávat stejnou oddanost a vášeň, jakou jsme v posledních deseti letech projevili s Verdunem či Tannenbergem, ale s Isonzo a tímto partnerstvím jsme to povznesli do nových výšin." - okomentoval obchod Hoebe.

Na plody této spolupráce si však ještě budeme muset nějakou chvíli počkat. Avšak na co čekat už dlouho nemusíme, tak je právě zmiňovaná střílečka z první světové války zvaná Isonzo (navazující na předchozí Verdun či Tannenberg), která vás vezme na italskou frontu, kde zažijete muka tohoto velkého konfliktu. Protože ta vychází už dnes večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama