Forgotten but Unbroken se nepodařilo na Kickstarteru prorazit
Novinka Forgotten but Unbroken se nepodařilo na Kickstarteru prorazit

Forgotten but Unbroken se nepodařilo na Kickstarteru prorazit

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy Windows PC

Podpořit vývoj můžete třeba skrze Patreon.

Reklama

Studio stojící za hrou Forgotten but Unbroken se podobně jako řada jiných tvůrců rozhodlo, že se svým titulem zkusí štěstí na Kickstarteru, který umožnil už realizaci nejednoho nezávislého projektu. Bohužel se vývojářům nepodařilo uspět. Jejich cílem bylo získat téměř 86 tisíc dolarů. Ve výsledku se jim nepodařilo dosáhnout ani polovinu požadované částky. Komunitě se podařilo shromáždit 33 tisíc dolarů, za což jim studio poděkovalo. Vývoj podle všeho už chvíli probíhá, takže vývojáři rozhodně nehází flintu do žita a dávají hráčům toužícím po tom tento projekt podpořit, možnost na něj přispět skrze oficiální stránky nebo skrze Patreon.

Forgotten but Unbroken se nepodařilo na Kickstarteru prorazit

Kickstarter měl představovat jednu z cest jak si získat samostatnost, avšak nyní studio má podle všeho hledat vydavatele. Žádný ovšem zatím nesplnil nároky nutné ke shodě. A jaký bude mít neúspěch v kampani dopad na hru samotnou? Tvůrci Forgotten but Unbroken jej komentují takto: "Především to ovlivní herní prvky. Od některých prvků budeme muset upustit. Hlavním cílem této kampaně bylo, abychom mohli zůstat nezávislí. Takže toho nebudeme schopni a ztratíme nezávislost. A je také možné, že se vývoj hry prodlouží, protože nemůžeme rozšířit náš tým, jak jsme chtěli. Ale hlavu vzhůru!"

Tvůrci si velmi váží pozornosti a podpory hráčů. Forgotten but Unbroken mělo na PC původně dorazit ještě letos nebo nejpozději počátkem toho příštího. Je však otázkou, zda se vývoj neprotáhne minimálně do polovinu roku 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama