DOOM Eternal Novinka Fortnite do svého světa vtáhl střípky Zaklínače a řady dalších vesmírů

Fortnite do svého světa vtáhl střípky Zaklínače a řady dalších vesmírů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Nová etapa startuje ve velkém stylu.

Reklama

Každá z kapitol Fortnite začíná ve velké stylu. Chapter 4, jež se v noci představila videem A New Beginning se zatím tváří, že své předchůdce v ničem nezahanbí. Možná právě naopak. V lecčem je může předčít. Pro začátek dostaneme nový ostrov, který se stane skládačkou tvořenou částmi, jež přiletěly z jiných světů. Těšit se můžeme na Kaer Morhen z univerza Zaklínače, nebo některou z destinací, které vám nabídl Doom Eternal, protože Doomslayer, youtuber Mr. Beast, nebo také Geralt z Rivie se mají stát nováčky v tomto světě plném divoké akce. Chybět na scéně nemá třeba ani Hulk a s ním pravděpodobně řada dalších postav z Marvel univerza.

O přesné podobě Chapter 4 pro Fortnite vás budeme informovat. Už nyní je však jasné, že tento svět už nikdy nebude vypadat stejně jako dříve. Na událost, v jejímž rámci došlo započnutí celé transformace, se můžete nerušeně podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama