Fortnite dostane hodnocené zápasy
Fortnite Novinka Fortnite dostane hodnocené zápasy

Fortnite dostane hodnocené zápasy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Postupovat budete podle specifických kritérií.

Reklama

Počínaje verzí 24.40 se mohou fanoušci Fortnite těšit na novinku, která má roztřídit "zrno od plev". Obdrží totiž hodnocené zápasy, díky čemuž vám bude umožněno vydat se na dlouhou cestu z těch nejnižších příček až do Elitní, nebo rovnou Unreal pozice, která bude určená jen pro ty nejlepší z nejlepších. Start však bude obdobně třeba jako v League of Legends v Bronze ranku, načež budete moci postoupit do Silver, Gold, Platinum, Diamond, Elite, Champion, a ve finále zakončit svou cestu v Unreal kategorii.

Fortnite dostane hodnocené zápasy

Škála hráčů má být definována právě jejich ranky, takže se horší hráči vyhnou drsné konkurenci, zatímco ti lepší nebudou stavěni proti lehkým cílům. Rank má definovat to, jak se umístíte v zápase, kolik lidí zabijete a samozřejmě jaká byla vámi eliminovaná kořist. Zatímco v klasickém Battle Royale můžete počítat se všemi variantami týmového hraní v Zero Build mají být k dispozici pouze Dua, což je zajímavé. Každá z variant má však mít svůj vlastní systém hodnocení. Jistou pojistkou proti určitým podvodníkům má být podmínka, že před vstupem do rankedů budete muset zabít minimálně 500 hráčů. Vedle tohoto prvku má přinést nová aktualizace také řadu dalších mechanik. Detailně se na ně můžete podívat zde. K vydání mělo původně dojít už dnes, avšak nakonec došlo k odložení na zítřejší den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama