Fortnite dostává na Nintendu Switch vylepšení
Fortnite Novinka Fortnite dostává na Nintendu Switch vylepšení

Fortnite dostává na Nintendu Switch vylepšení

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Lepší rozlišení, framerate, ale také ušetření úložného prostoru.

Reklama

Milovníci populární hry Fortnite a konzole Nintendo Switch se dočkají lepších zážitků z hraní. Společnost Epic Games včera vydala aktualizaci, která zlepšuje vykreslovací modul na Nintendu Switch, aby bylo lépe využíváno GPU konzole. Díky tomu má teď Fortnite na Switchi lepší rozlišení a konzistentnější framerate, a to jak v dokovém, tak handheldovém módu. Během hraní by tedy mělo docházet k méně rozmazaným obrazům a celkový zážitek z hraní by měl být plynulejší, přičemž nebude docházet ke ztrátě výkonu.

Fortnite na Switchi bude i nadále v případě potřeby používat dynamické rozlišení, aby byl zajištěn konzistentní framerate, ale bude k tomu docházet méně často a celkové rozlišení bude výrazně vyšší. Konkrétně se rozlišení v handheldovém režimu zvýší z 1000×560 na 1170×660 bodů, a v dokovém režimu potom z 1390×780 na 1560×880 bodů. S touto aktualizací rovněž hráči na Switchi ušetří přibližně 140 MB úložného prostoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama