Fortnite Novinka Fortnite obohatily postavy ze Street Fightera

Fortnite obohatily postavy ze Street Fightera

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Přišel čas na další cross-over.

Reklama

Před zhruba měsícem se do velepopulární hry Fortnite přidaly dvě filmové ikony v podobě Terminátora a Predátora, což se stalo v rámci páté sezóny druhé kapitoly, jejímž tématem je spojení těch největších lovců z různých světů.

Nyní se v nastoleném trendu cross-overů pokračuje, kdy tentokrát vývojáři zaštrachali v krabičce se jménem Street Fighter, z níž vytáhli další dvě kultovní postavy a bojovníky.

V modrém rohu se tak objevil mistr Dračí pěsti a stálice této japonské videoherní série - samotný Ryu.

U něho je možné si vybrat ze dvou vzhledů, kdy ten první je klasický, kde naleznete jeho tradiční bílé gi, černý pásek a červenou čelenku. Druhý pak nabízí trochu "bojovnější" vzhled a vousy zarostlý obličej.

Fortnite obohatily postavy ze Street Fightera

Bojovník z červeného rohu pak pochází z něžnějšího pohlaví, jednajíc se o samozvanou nejsilnější ženu na světě - Chun-li.

I ta nabízí své dvě varianty. Jednu modernější a druhou spíše nostalgickou.

Fortnite obohatily postavy ze Street Fightera

Tyto postavy vás vyjdou samostatně na 1 600 V-Bucks, případně si je můžete zakoupit ve výhodném balíčku za 2 200 V-Bucks, kde naleznete oba charaktery, a navíc tréninkový pytel, emote "Shoryuken!", maličký hrací automat, emote "Lightning Kick!" a nahrávací obrazovku "Player Select!".

K tomu si ještě můžete pořídit sadu dvou krumpáčů Seven Star Flashing Flail (samostatně 800 V-Bucks) a Signpost Pummeler (samostatně 800 V-Bucks), u nichž se ještě vyskytuje kluzák Sumo Torpedo (samostatně 1 200 V-Bucks).

Tento společný balíček vás vyjde na 1 800 V-Bucks.

Fortnite obohatily postavy ze Street Fightera

Samotné Fortnite si můžete zdarma stáhnout na PC (Epic Games Store), PlayStation Store, Microsoft Store, Nintendo eShop či v obchodě Google.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama