Fortnite Novinka Fortnite přivítá Lokiho

Fortnite přivítá Lokiho

Ondřej Partl

Ondřej Partl

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Bůh lsti jako tahoun červencového Crew Packu.

Reklama

Na streamovací službě Disney+ aktuálně běží povedený seriál Loki, jenž dává více prostoru jedné z nejoblíbenějších postav Marvel Cinematic Universe.

Proto dává smysl, že na této obnovené vlně popularity se chtějí svést i další firmy, pročež se autoři Fortnite rozhodli, že předplatitelům služby Crew (jenž za poplatek 323 Kč nabízí měsíční bonusy) v červenci přinesou balíček speciálních skinů ve stylu tohoto Boha lsti.

Těšit se tak mohou na samotný jeho outfit, kápi, speciální krumpáč ve stylu jeho žezla a doplňkový kluzák.

Fortnite přivítá Lokiho

Nezapomnělo se ani na speciální nahrávací obrazovku, která vypadá takto:

Fortnite přivítá Lokiho

Kromě toho opět platí, že všichni předplatitelé dostanou přístup k battle passu pro sedmou sezónu druhé kapitoly. Pokud nicméně jste už tento battle pass získali, dostanete zpět 950 V-Bucks, jenž se připočtou k dalším 1 000 V-Bucks, které získáváte pravidelně každý měsíc.

Pokud si pak tuto službu stihnete předplatit do 1. července 2:00, tedy do času, kdy hráči začnou dostávat svůj červencový balíček, dostanete ještě navíc i červnový balíček s Mecha Cuddle skiny a bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama