Fortnite se stal olympijským sportem
Fortnite Novinka Fortnite se stal olympijským sportem

Fortnite se stal olympijským sportem

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

O PvP v něm tentokrát nepůjde.

Reklama

Fortnite se stal olympijským sportem. Nikoliv však ve verzi, která je všem známá, což je na jednu stranu logické, protože Olympic Esports Week rozhodně není akcí, kde by bylo podporováno násilí. Namísto něj se bude jednat o střelbu na terč, která má být spojena s pohybem v herním prostředí. Cíle však nebudou živé, avšak není jasné, zda budou zcela statické. Pozváno má být na tuto akci celkem 12 hráčů z Fortnite Champion Series (FNCS) 2023. Všechny zápasy má být možné sledovat skrze web Olympics.com.

Fortnite se stal olympijským sportem

Fortnite se na Olympic Esports Week konaném mezi 22. a 25. červnem objeví vedle řady dalších nenásilných her, jejichž škála má být tvořena třeba závodním titulem Gran Turismo, Tic Tac Bow, Just Dance nebo také hrou Tennis Clash. Chybět ve škále nemají ani šachy. Pro známou střílečku je to bezpochyby velký moment, je však otázkou, zda neznamená víc pro Olympic Esports Week, kterému jistě spojení se slavnou značku bezesporu pomůže v rámci sledovanosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama