Fortnite Novinka Fortnite se valí do další fáze

Fortnite se valí do další fáze

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Odstartuje už příští měsíc.

Reklama

Většina z hráčů Fortnite velmi intenzivně vnímá blížící se konec další sezóny a s ním také finále třetí kapitoly, která se nesla stejně jako ty předchozí ve velkém stylu. Svět byl pokryt chromem. Některé jeho části se staly průchozími a určité procento důležitých struktur bylo přeneseno do oblak. Kdo hrál, ten se rozhodně nenudil. Zajímavé byla též škála nových kosmetických úprav, z nichž si vybral ve finále téměř každý. Stejně jako všechny dobré věci i tato epizoda se blíží ke konci, jenž přijde v podobě události Fracture, která započne už 3. prosince 2022, což je datum do kdy musíte stihnout dokončit své battle passy a vyzvednout si v nich nabízené odměny.

Fortnite se valí do další fáze

Spekulací co daný den stane, je hodně. Stejně tak se aktivně debatuje o tom, co přinese následující kapitola. Ve hře je možné spolupráce Fortnite se sérii Pokémon, jež by vzhledem k vydání Pokémon Scarlet a Violet a především oblibě celé značky dávala smysl. Ve hře podle některých má být možnost, že by se do Fortnite vrátil režim 50 vs 50, který by mohl být součástí budovatelského i režimu bez stavění, v němž lze nalézt v současnosti variantu 40 vs 40. Co však dostaneme ve skutečnosti aktuálně není jisté. S jistotou se to dozvíme v následujících dnech a týdnech, kdy budou tvůrci odkrývat více ze svých plánů skrze sociální sítě a blogy.

V těchto dnech až do 3. prosince běží kooperace Fortnite s Rocket League, takže pokud máte rádi auta, aktuálně nastal čas naskočit do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama