Forza Horizon 4 Novinka Forza Horizon 4 se s novým režimem překlápí do Trackmanie

Forza Horizon 4 se s novým režimem překlápí do Trackmanie

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Ten do hry dorazí dnes.

Reklama

Pokud patříte k nadšeným závodníkům, určitě jste se někdy pustili do série Forza Horizon, která je arkádovější odnoží Forza Motorsport, přičemž se v ní můžete volně projíždět po otevřeném světě, plnit různé úkoly, odjíždět závody a sbírat automobilové veterány.

Doposud poslední díl Forza Horizon 4 na PC a Xbox One dorazil v září roku 2018, přičemž jeho asi největší novinkou bylo zasazení do Velké Británie a zavedení měnících se ročních období (naše recenze zde).

Forza Horizon 4 se s novým režimem překlápí do Trackmanie

Tvůrci pak titul zásobují různým obsahem, kdy jsme se dočkali třeba vydání dvou větších placených rozšíření s názvy Ostrov pokladů a LEGO Speed Champions.

Samozřejmě se ale novinek dočkáváme i v bezplatné formě, kdy se můžeme těšit z různých živých události či přidávání nových režimů, kdy za vypíchnutí jistě stojí třeba battle royale mód Eliminator.

Během dneška pak do hry dorazí další bezplatný režim, jenž se jmenuje Super7 (ukázku na něj naleznete výše).

Ten se bude zaměřovat především na komunitně vytvořený obsah, kdy se můžete zúčastnit disciplíny, která před vás položí sedm výzev zaměřených na různé aspekty, jako je třeba driftování, rychlost či skákání, za jejichž splnění získáte různé odměny.

Tyto výzvy jsou tvořeny samotnou komunitou, tudíž i jejich náročnost spočívá na představivosti a šikovnosti autora, nicméně pokud zjistíte, že nejste jednoduše schopni výzvu dokončit, můžete ji přeskočit.

Video pochází ze serveru Windows Central, kde mód již vyzkoušeli

 

Jinými slovy se můžete rozhodnout, zda se chcete těchto výzev jen zúčastnit, nebo je přímo vytvářet. K jejich tvorbě vám následně dopomůže vylepšený blueprint builder, který vám dá hromadu možností, kdy můžete volně umisťovat různé objekty, díky nimž se lze dostat do dříve nedostupných míst, tudíž závodit je možné v podstatě kdekoliv.

Když se nad tím člověk zamyslí, tak se tímto krokem Forza Horizon 4 blíží populární Trackmanii, přičemž by tento upravený blueprint systém mohl zařídit další množství zábavy, díky níž u hry strávíte další nespočetné hodiny.

Konzolovou verzi Forza Horizon 4 lze zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama