Forza Horizon 5 se dočkala vydání prvního velkého rozšíření s Hot Wheels
Forza Horizon Novinka Forza Horizon 5 se dočkala vydání prvního velkého rozšíření s Hot Wheels

Forza Horizon 5 se dočkala vydání prvního velkého rozšíření s Hot Wheels

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Vývojáři nové expanzi věnovali speciální stream.

Reklama

Vývojáři ze studia PlayGround Games vydali první velké samostatné rozšíření pro závodní titul Forza Horizon 5. Po vzoru třetího dílu z roku 2016 se pátá Forza Horizon dočkala obsahu s tématikou Hot Wheels. Expanze se proto v porovnání se základní hrou nepřekvapivě ještě více přiklání k arkádové hratelnosti.

Důležitou součástí Hot Wheels rozšíření je rovněž propracovaný editor tratí, který vám umožní vaše výtvory sdílet s ostatními hráči. Z pohledu vozového parku se můžete těšit na 10 nových aut, mezi kterými najdete rychlý Hennessey Venom F5 z roku 2021 nebo kultovního Hot Wheels Deora II z roku 2000. K dispozici je také 156 misí, 212 km oficiálních tratí a tři různé biomy.

Forza Horizon 5: Hot Wheels se prodává samostatně za 20 eur/500 korun. Bez dalšího placení se k hraní dostanou pouze majitelé Forza Horizon 5 Premium Edition. Do Game Passu zatím rozšíření nezamíří. Předplatitelé této služby obdrží pouze slevu v hodnotě padesáti korun.

Pokud byste se chtěli o Hot Wheels expanzi dozvědět více, tak můžete níže zhlédnout včerejší vývojářský stream, kde zástupci studia ukázali vše podstatné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama