Forza Horizon Novinka Forza Horizon 5 se v druhém velkém rozšíření zaměřuje na rallye

Forza Horizon 5 se v druhém velkém rozšíření zaměřuje na rallye

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na premiérovou ukázku.

Reklama

Vývojáři ze studia Playground Games dnes na speciálním streamu představili v pořadí již druhé velké rozšíření pro arkádové závody Forza Horizon 5. Zatímco první DLC se neslo na odlehčené notě a přineslo obsah spojený s autíčky Hot Wheels, tak nově představené samostatný balíček zůstane o něco více při zemi.

Už samotný název Rally Adventure zřetelně poukazuje na to, že se nové rozšíření bude věnovat rallye a off-road závodům, o čemž se ostatně před samotným oznámení spekulovalo. Z pohledu obsahu hráče čeká nová oblast Sierra Nueva a 10 nový vozidel. Autoři dále slibují samostatnou kariéru a nové tuningové díly, díky kterým budete moci postavit skutečné rallye monstrum.

Za pozornost stojí také rozšířené UI, které bude nově po vzoru specializovaných rallye her zobrazovat rozpis nadcházejících zatáček nebo jednotlivé mezičasy. Z pohledu aut by měly hrát prim speciály určené na klasickou nebo cross country rallye, které doplní čistokrevné buginy. Vývojáři v rámci streamu poukázali také na vylepšenou deformaci terénu a zpracování prachu, který se tvoří za vozidly.

Forza Horizon 5 Rally Adventure vyjde 29. března na PC a Xbox One a Xbox Series X/S. Cena byla stanovena na 20 dolarů. Výše v náhledu se můžete podívat na úvodní trailer. Níže poté najdete záznam samotného streamu. Co na nové DLC říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama