Forza Horizon 5 Novinka Forza Horizon 5 ukazuje editor polepů, multiplayer a gameplay

Forza Horizon 5 ukazuje editor polepů, multiplayer a gameplay

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na nový díl vývojářského streamu.

Reklama

Vývojáři ze studia Playground Games na dnešek naplánovali osmý díl pořadu Forza Horizon 5: Let’s ¡Go!, kde představili další obsah a novinky z chystané nové Forzy.

Autoři stream odstartovali ukázkou multiplayerových režimů. Prostor dostal režim Horizon Arcade, ve kterém vás čeká řada různých miniher a speciálních úkolů.

Dále se přešlo k režimu Horizon Tour, jenž funguje jako místo, kde se budou hráči setkávat, komunikovat a začínat online závody.

Následně autoři v krátkosti popsali režim Horizon Open, který představuje klasické online závody. V rámci tohoto módu vás ale čekají i drifty nebo režimy jako Flag Rush, King či Eliminator (battle royale).

Vývojáři dále ukázali trať Baja Circuit a popsali novou funkci, jež vám umožní darovat jakémukoli hráči vybrané auto z vaší garáže. Rovněž bylo potvrzeno, že vlastní polepy, které jste vytvořili ve Forze Horizon 4, půjdou přenést do pátého dílu.

Vývojářský deníček Let’s ¡Go! doprovodil nový díl pořadu Forza Monthly, ve kterém dostávají převážně prostor již vydané starší díly. Tentokrát si v něm ale vývojáři krom jiného posvítili na vylepšený editor polepů, který na hráče čeká ve Forze Horizon 5.

Nový díl Forza Monthly můžete zhlédnout níže. Pasáž, která se věnuje editoru polepů, začíná v čase 14:00.

Forza Horizon 5 vychází 9. listopadu na PC, Xbox One a Xbox Series X/S. Těšíte se?

Krabicovou verzi hry si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama