Forza Motorsport Novinka Forza Motorsport se dočkala zveřejnění nové ukázky a dalších informací

Forza Motorsport se dočkala zveřejnění nové ukázky a dalších informací

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Velké množství obsahu i důraz na audiovizuální stránku.

Reklama

Vývojáři ze studia Turn 10 Studios na akci Xbox and Bethesda Developer_Direct zveřejnili nové informace a materiály z připravovaného nového dílu série Forza Motorsport. Kromě nových záběrů z hraní vývojáři například prozradili, že hra nabídne více než 500 licencovaných aut, které budete moci dále vylepšovat formou více než 800 různých dílů. Dále se hráči mohou těšit na 20 tratí, mezi kterými bude i pětice okruhů, jež se v sérii objeví poprvé. Odhalena byla například trať Kyalami, která leží v Jihoafrické republice.

V dalších částech prezentace vývojáři kladli důraz na audiovizuální stránku. Vypíchnut byl 3D zvuk a využití technologií Dolby Atmos a Windows Sonic. Z pohledu grafiky byl kromě ray tracingu a 4K rozlišení zmíněn vylepšený model poškození a opotřebení, který bude dokonce počítat i s prachem a nečistotami, které se na vašem vozidle budou postupně zachytávat.

Při delších závodech bude důležitou součástí rovněž dynamické počasí a měnící se denní doba. Na závěr prezentace jsme se bohužel nedozvěděli datum vydání. Vzhledem k tomu, že byl uveden pouze rok 2023, tak to spíše vypadá na vydání v druhé polovině roku. Forza Motorsport každopádně zamíří na PC a Xbox Series X/S. Už v den vydání bude k dispozici v předplatném Xbox/PC Game Pass. Výše v náhledu se můžete podívat na záznam prezentace.

Další podrobnosti se ve speciálním streamu dozvíme již zítra 26. ledna. Vysílání začíná v 18:00.

Forza Motorsport se dočkala zveřejnění nové ukázky a dalších informací
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama