Forza Motorsport se prezentuje na detailních záběrech z hraní
Forza Motorsport Novinka Forza Motorsport se prezentuje na detailních záběrech z hraní

Forza Motorsport se prezentuje na detailních záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Byly odhaleny také zobrazovací režimy.

Reklama

Vývojáři ze studia Turn 10 zveřejnili 18 minut dlouhé záběry z blížících se závodů Forza Motorsport. V akci můžete vidět tři různá auta (Chevrolet Corvette E-Ray 2024, Cadillac V-Series.R 2023 a Hondu Civic Type R 2018) a trojici tratí (Maple Valley, Hakone a Grand Oak Raceway).

Kromě výše přiložených oficiálních záběrů se můžete níže podívat také na vybrané záběry od herních magazínů a tvůrců, kteří si rozpracovanou verzi hry mohli v uplynulých dnech vyzkoušet. Zároveň s novými gameplay materiály jsme se dozvěděli informace o plánovaných režimech na konzolích. Bylo potvrzeno, že na konzoli Xbox Series X titul nabídne hned tři zobrazovací režimy.

Na čistý výkon zaměřený Performance režim se pochlubí rozlišením 4K a možností hrát v 60 FPS. K dispozici bude také režim nazvaný Performance Ray Tracing, který odemkne ray tracing v kombinaci s 60 FPS. V tomto případě se však budete muset spokojit s nižším dynamickým rozlišením. Poslední možností bude představovat režim Visual, který se zaměří na maximální možné rozlišení (zřejmě nativní 4K) společně s ray tracingem, které ale bude vykoupeno hraním ve 30 FPS.

Forza Motorsport vychází 10. října na PC (Steam) a Xbox Series X/S. Již v den vydání titul zamíří také do předplatného Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama