Fotografie limitované edice Feudal Alloy
Feudal Alloy Novinka Fotografie limitované edice Feudal Alloy

Fotografie limitované edice Feudal Alloy

Marek Vejborný

Marek Vejborný

3
Platformy Windows PC

Včera ji tvůrci podepsali a dnes se odesílá zákazníkům. Stále můžete objednat.

Reklama

Nová česká hra, která vyšla 17. ledna letošního roku pro PC a Nintendo Switch, s tím že verze pro PS4 a Xbox One jsou v plánu, se dočkala fyzického vydání ve formě Xzone edice – tedy artbooku, samolepek a digitálním klíčem.

Feudal Alloy, hru vyvíjenou znojemským studiem Attu Games, tedy studiem čítajícím pouhé dva lidi, Lukáše Navrátila a Evu Balíkovou, si můžete koupit na stránkách Xzone.cz. Po hře jménem Toby: The Secret Mine se tak jedná se o druhý počin tohoto studia. Zároveň se jedná o druhou českou hru, která vychází ve spolupráci s Xzone, tou první byla hra Brány Skeldalu: 7 mágů.

Vývojáři podepsali a očíslovali celých 500 kusů a my jsme byli u toho. Podívejte se, jak vypadá Xzone edice a nenechte si ujít omezený počet kusů této hry. Zakoupit jej můžete za 399 Kč. V artbooku naleznete kód k aktivaci PC verze na Steamu.

Artbook je v českém a anglickém jazyce a třeba se vám spolu s robotem jménem Attu bude hodit při jeho sebevražedné misi. Farmář Attu musí odejít ze své slunečnicové farmy do temného lesa po stopách banditů, kteří ukradli slunečnicový olej. Ne, že by byl Attu takový hamoun a nechával si všechen olej pro sebe, ale tento olej je důležitý pro robotí veterány, kteří olej nutně potřebují na promazání svých zrezlých šroubů.

Přečíst si můžete i naší recenzi na Feudal Alloy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama