Fox n Forests je liščí dobrodružství s vůní devadesátých let
FOX n FORESTS Novinka Fox n Forests je liščí dobrodružství s vůní devadesátých let

Fox n Forests je liščí dobrodružství s vůní devadesátých let

Yurris CZ

Yurris CZ

5
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vyjde v polovině května na hlavní platformy.

Reklama

Fox n Forests je akční retro plošinovka od vývojářů z Bonus Level Entertainment. Zpracování levelů a celková stylizace připomíná dávnou éru SNES (Super Nintendo Entertainment System). Liščí dobrodružství bylo znatelně inspirováno takovými kultovními sériemi jako je Castlevania a Zelda. Dobovou hratelnost navíc podtrhuje 16bitová grafika a soundtrack z kategorie Chiptune. Gameplay nasáklý nostalgií působí plynule a zábavně.

Hrou se budeme protloukat jakožto lišák Rick s naší magickou kuší, která je ovšem účinná pouze na krátké vzdálenosti. Budeme se muset naučit využívat sílu a možnosti dvou ročních období v každém levelu. Pomocí pádů do měkkého listí nebo zmrazení okolního světa získáme přístup ke skrytým pokladům, ale i výhodu nad nepřáteli. Během naší výpravy, jejíž cílem je vynést tajemství pátého období na světlo světa, narazíme také na několik gigantických bossů.

Zavzpomínat na staré časy můžete už 17. května, kdy Fox n Forests vychází pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Datum vydání doprovází také nejčerstvější gameplay video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama