Free-to-play start Fall Guys přilákal mnoho hráčů
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Free-to-play start Fall Guys přilákal mnoho hráčů

Free-to-play start Fall Guys přilákal mnoho hráčů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

A přinesl pár problémů.

Reklama

V druhé polovině května vývojáři ze studia Mediatonic oznámili konečně datum vydání portů hry Fall Guys: Ultimate Knockout na Xbox a Nintendo Switch, které bylo nastaveno na 21. června.

Tuto skutečnost ale navíc také doplnili o další příjemnou zprávu, kterou byl přechod hry na free-to-play model, tudíž se k ní již dostane opravdu téměř každý zájemce, jež následně může autory podpořit třeba koupí prémiového season passu. Jen naopak poněkud nepříjemné je, že titul již nenaleznete na Steamu a noví hráči na PC se k němu dostanou akorát skrze Epic Games Store (a potřebujete vlastnit místní účet).

Nicméně ani tato pomyslná překážka nezabránila tomu, aby se ke hře za prvních 48 hodin od spuštění free-to-play modelu dostalo 20 milionů hráčů.

Samozřejmě ale takový nápor úplně nezvládaly herní servery, kdy hráčům častokrát bylo zcela znemožněno najít nějaký zápas. Podobná situace se stala i při vydání v roce 2020.

Nicméně jako pomyslné odškodné můžeme vzít fakt, že je v místním in-game obchodě opět dostupný třeba oblíbený skin Gato Roboto.

Fall Guys: Ultimate Knockout je možno zdarma hrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama