Free-to-start Super Kirby Clash oznámen pro Switch
Novinka Free-to-start Super Kirby Clash oznámen pro Switch

Free-to-start Super Kirby Clash oznámen pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Hru můžete vyzkoušet již nyní.

Reklama

Nintendo oznámilo vydání free-to-start akce s názvem Super Kirby Clash. Titul je určen pro hru více hráčů a již nyní je k dispozici prostřednictvím Nintendo e-shopu.

Ve hře Super Kirby Clash se postavíte různě silným bossům, na které ale nebudete stačit sami. V tomto akčním titulu si můžete vybrat jednu ze čtyř originálních postav a připojit se až ke třem dalším hráčům. Zároveň můžete použít svou moc k vytváření dalších zbraní a utrácet různé materiály v obchodě. Tak se dostanete k ještě většímu množství zbraní, nemluvě o brnění a dalších předmětech. Pomocí ovladačů Joy-Con můžete hrát s kamarády lokálně a pokud máte Nintendo Switch Online, můžete dokonce hrát samozřejmě online.

Můžete se stát Sword Hero, Hammer Lord,Beam Mage nebo Doctor Healmore, každá postava nabízí jedinečný způsob hraní. Příběhový quest vám dovolí hrát s přáteli lokálně sdílením Joy-Conů, zatímco Party quest umožňuje hrát společně na jednom systému, prostřednictvím lokálního bezdrátového připojení nebo online.

Navíc je Super Kirby Clash kompatibilní s amiibo figurkami a dalším příslušenství, za které získáte extra fragmenty pro tvorbu nového vybavení.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama