Novinka FromSoftware se chlubí recenzemi Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSoftware se chlubí recenzemi Armored Core VI: Fires of Rubicon

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hře se daří z hlediska recenzí i prodejů.

Reklama

Vývojáři z japonského studia FromSoftware před několika dny vydali svou novou hru s názvem Armored Core VI: Fires of Rubicon. Ačkoli se samotná značka vrátila po více než deseti letech, tak dokázal nový díl brzy po vydání oslovit slušné množství hráčů. V uplynulém týdnu šlo například o vůbec nejvýdělečnější titul na Steamu. K dobrému startu přispěly také pozitivní recenze, které se na Metacritic i Steamu v průměru pohybují okolo 85%.

Vybrané citace a hodnocení autoři využili ve výše přiloženém traileru, který kladné přijetí hry oslavuje. U nás si hra od Martina vysloužila hodnocení 9/10 a následující verdikt: „Jak lze od FromSoftware očekávat, jedná se o náročnější hru, která může nováčka ledasčím odradit. Pokud jí ale věnujete svůj čas, pozornost a trpělivost, otevře před vámi podobně pohlcující hlubiny nápaditosti a zábavnosti, jako ostatní hry tohoto studia. Místy nádherná, vždy divoká a extrémně osobitá, tahle hra si zaslouží vaši pozornost.“

Celou recenzi si můžete přečíst zde. Armored Core VI: Fires of Rubicon je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

FromSoftware se chlubí recenzemi Armored Core VI: Fires of Rubicon
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama