Fruit Ninja: Kinect
Blogy čtenářů Recenze Fruit Ninja: Kinect

Fruit Ninja: Kinect

V akci pro gold uživatele XBOX Live jsem si koupil předělávku hry pro mobily, Fruit Ninja. Jak se mi hra líbí?

Reklama

V akci pro gold uživatele XBOX Live jsem si koupil předělávku hry pro mobily, Fruit Ninja. Jak se mi hra líbí?

 

 

 

NINDŽÁÁÁÁÁ

Pokud máte výkonnější telefon s Androidem, Symbianem nebo iOS mohli jste se s touto hrou již setkat. Hra se od té mobilní verze liší velmi málo. Zachovaly se tři módy: Zen, Classic a Arcade a přidal se jeden pro hraní ve dvou- Party Mode. Máte na výběr ze stejných čepelí a tapet jejiž počet se také navýšil a vyšlo dokonce několik placených balíčků. Máme tu i jednu zajímavou novinku a to je Váš stín v pozadí.

 

 

Ovládání a Hratelnost

Ovládání je samozřejmě jednoduché. Překvapivě velmi přesné až na listování menu např. u výběru nových čepelí. Najít správný švih pro přesunutí o jeden řádek je uměním a chvilku si stím pohrajete. U menu zůstávám- u Kinectovek jsem nikdy neměl problém s výchozím menu ale u FN ho mám. Je tam hodně ikon a nápis Challenge zabírá zbytečný prostor který se vykompenzoval na tlačítku Back/exit.

Aby jste si nemysleli, hra na ovládání jednoduchá není vůbec tedy po stránce fyzické náročnosti. Ruce Vás začnou po půlhodince hraní bolet a  další den ruce ani nezvednete nad úroveň ramen. Samozřejmě jde také o mód který hrajete neboť Classic je více o přesnosti a proto je lepší na mobilech zatímco Arcade je fakticky jenom mlácení kde Vám málem upadnou ruce, obzvlášť při bonusu Frenzy. Mrzí mne absence módu pro speciální komba nebo pro nějaké akrobatické kousky když už používáte všechny končetiny. Ve hře nevolíte obtížnost ale z vlastní zkušenosti doporučuji si pro zvýšení obtížnosti dát dvě-tři piva. To je potom extrémně zábavné. Pro pozorovatele a po zpětném shlédnutí na video záznamu. ( !Ne svojí nahrávku uploadovat nehodlám! )

 

Jinak pro cvičení je hra dělaná úžasně protože jde o nározavý výkon kde máte zátěž kolem 120-140 bpm takže spalujete tu třetí skupinu tuků, tu usazenou.

Audiovizuál

Hra má stejnou grafiku jako hra na mobilních zařízeních. Samozřejmě ve vyšším rozlišení. Ozvučení je na tom stejně, zvuky jsou líbivé a šavle(ruce) prorážející zvuk stejně zní. To může být pro někoho ale novinka neboť málokdo hraje na telefonu se zvukem protože se buď nudí na hodině tělocviku nebo poslouchá hudbu.

 

Verdikt

Jednoduchá zábavná hříčka kterou seženete v akci za 560msp (7$) nebo normálně za 800msp (10$). Čtveřice módů ze kterého je jeden multiplayerový spolu s challengema a tabulkou skóre napříč planetou prodlouží hratelnost na několik desítek hodin. Za ohromnou zábavu a dobré cvičení zaplatíte tedy pár šupů plus nějakou tu modřinu.

Fruit Ninja: Kinect

Verdikt

Zábavné, hratelné, cvičební, šťavnaté!

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Hratelnost
Delší hratelnost
Ovocné zajímavosti po odehrané hře
Statistiky
Achievmenty a Challenge
Modřiny
Boule
Bolesti zad
Absence kreativnějšího módu
Nemůžete krájet nenáviděnou brokolici
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama