gamer
Blogy čtenářů Článek GAMER

GAMER

Právě nám vychází naše čtvrté číslo. Co v něm najdete?

Reklama

Právě nám vychází naše čtvrté číslo. Co v něm najdete?

 

Podívali jsme se na zoubek nejočekávanější hře posledních let, tedy české Mafii 2 a nakousli jsme i téma jejich DLC, o kterých ještě z naší strany lecos uslyšíte.

 

Máme recenzi multiplayeru Bioshocku 2 a stahovatelného přídavku pro Napoleon Total War pod názvem Poloostrovní tažení, který samostatně vydá Comgad. Daniel Kremser, hrající na PSP, přidal i povídání o hrách Splinter Cell - Essential a EndWar. Hlavní úlohu ve čtyřce však nehraje již všemi médii propraná Mafie, nýbrž očekávaná strategie R.U.S.E., která své tečky zdělila po F.E.A.R.u. Bohužel, prvotní dojmy lehce předčily koncový produkt. Pokud se však hra zbaví cheaterů, mohu ji i tak vřele doporučit všem milovníkům válečného zápolení.

 

Neopomenutelnou součástí našeho časopisu jsou novinářské rubriky, tentokrát na téma nové podoby autorského zákona, Online Passu a desatera Asociace herního průmyslu. Doporučuji nabrousit si na ně meč.

 

V kratších článcích jsme se podívali na Civilization V, na jehož vývoji jsem se shodou náhod podílel, betu Medal of Honor, ceny her, strategii Shogun 2 Total War i Bioshock Infinite.

 

Již v listopadu nás čekají recenze H.A.W.X. 2, Medal of Honor, FIFA 11, PES 11 i Skate 3. Spolu s tím nabídneme četná preview a kritické novinářské články.

 

Přejeme příjemné počtení.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama