Dead Rising Článek Games with Gold na leden

Games with Gold na leden

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Na co se můžeme těšit po Vánocích?

Reklama

Xbox uzavírá letošní rok oznámením her, které budou dostupné pro předplatitele služeb Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate v lednu 2021.

První z her je Little Nightmares z roku 2017 od Bandai Namco a Tasier Studios, ve které budete pomáhat postavičce Six pomáhat utéct z lodi Maw. Jedná se o roztomile strašidelnou platformovací skákačku, jež určitě stojí za pozornost. V první polovině února navíc vychází její očekávané pokračování. Ideální příležitost, jak se na "dvojku" připravit. Nabídka trvá od 1. do 31. ledna.

16. ledna se do řady přidá i fotografující novinář Frank West v remasteru klasiky od Capcomu. Řeč je samozřejmě o Dead Rising, kde v roli Franka máte za úkol utéct z obchodního centra plného hladových zombíků. To se vám musí podařit v limitu 72 hodin. Na vyzvednutí Dead Rising však máte času o trochu více, konkrétně v intervalu od 16. ledna do 15. února.

Opět se nezapomnělo ani na důchodce Xbox 360. Od 1. do 15. ledna si tak můžete stáhnout bojovku The King of Fighters XIII a druhou polovinou měsíce vás doprovodí FPS Breakdown z původního Xboxu.

Stručný přehled zde:

  • Little Nightmares -od 1. do 31. ledna
  • Dead Rising– od 16. ledna do 15. února
  • The King of Fighters XIII – od 1. do 15. ledna
  • Breakdown – od 16. do 31. ledna
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama