gamescom-vystava-pro-vsechny-hrace
Blogy čtenářů Článek GamesCom – Výstava pro všechny hráče

GamesCom – Výstava pro všechny hráče

Art.eX

Art.eX

V polovině srpna je soustředěna pozornost na jedno město v Německu, tím se podruhé stal Kolín nad Rýnem kde se koná herní výstava Gamescom. Expozice…

Reklama

V polovině srpna je soustředěna pozornost na jedno město v Německu, tím se podruhé stal Kolín nad Rýnem kde se koná herní výstava Gamescom. Expozice začala dne 18. srpna, tento první den tradičně patří novinářům, kde jsou připraveny konference s vývojáři. Včera jako jediná byla živě vysílána „tiskovka“ společnosti EA a tak měl každý možnost shlédnout, co pro nás tvůrci her připravují.Úvodní slovo si vzal viceprezident společnosti pro Evropu Jens Uwe Intat. Na řadu přitom přišli už očekávané tituly například The Sims: Medieval, která zavede „simíky“ do středověku. A velkým překvapením bylo uvedení The Sims 3 pro konzole. Potom se objevovaly hry spíše akční např. Medal of Honor či Crysis 2, kterému bylo věnováno i několik minut multiplayerového hraní. Překvapením byl i Harry Potter and the Deathly Hollows – Part One, který je připravován pro Kinect s podporou pro dva hráče, o malou ukázku se postarali samotní herci filmového hitu.Největší obdiv si bezesporu odnesla hra Bulletstorm, ve které budete pobojovat s obřími bossy, které znáte s japonských her. Konference toho nabídla mnohem více např. další díl Need for Speed, která ponese podtitul Hot Pursuit. Každá s představovaných novinek si odnášela velký potlesk, zvlášť trailer pokračování slavné RPG, Dragon Age 2. Filmový režiséři by mohli sklonit hlavy před mistrovsky povedenou upoutávkou. Bioware prostě umí, dokonce zde uvedl i Mass Effect 2 pro konzoly PS3.Na své si přijdou i milovníci fotbalu příchozí Fifa 11 s novými vlastnosti a v novém grafickém kabátku. Dalším kouskem bylo pokračování vesmírné akce Dead Space 2, kde nám bylo ukázána volnost, jakou se můžeme pohybovat ve vesmíru.Pokud patříte mezi milovníky videoher určitě je třeba navštívit GamesCom. Právě od druhého dne je zpřístupněna všem hráčům, takže v případě, že máte cestu směrem na západ a v kapse nějaké to Euro navíc víte, kde na Vás čekají. Akce trvá až do neděle 22. srpna a pokud si chcete zahrát hry, které nejsou na trhu výstava tohoto typu je jasná.

 

Článek jsem napsal hned druhý den po přenosu, je staršího data, ale proč si nepřipomenout událost letošního léta.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama