GC: Dawn of War III dorazí zhruba 21 měsíců po Retribution
Dawn of War 3 Novinka GC: Dawn of War III dorazí zhruba 21 měsíců po Retribution

GC: Dawn of War III dorazí zhruba 21 měsíců po Retribution

Jakub Vitásek

Jakub Vitásek

6

Šéf THQ se rozpovídal ohledně možného termínu vydání pokračování Dawn of War II, přičemž druhý samostatný přídavek je stále pouze v přípravě. Detaily v novince.

Reklama

O Dawn of War II: Retribution jsme vás informovali nedávno, nyní jsme však zpátky s nejnovějšími informacemi ohledně plnohodnotného třetího dílu Dawn of War. Vývojáři ze studia Relic na něm začnou pracovat hned po vydání druhého přídavku (vydání mezi srpnem 2012 a únorem 2013), již teď však Danny Bilson prozradil několik málo detailů.

Prý je zde možnost, že DoW III bude směřována spíše k hratelnosti podobné titulu Company of Heroes Online, hře postavené na mikrotransakcích. Všechno prý záleží na tom, jak se bude CoHO na trhu a mezi hráči dařit.

Bilson však rovněž přiznal, že je hra teprve v plánovacím stadiu, tudíž vše, co zatím řekl jsou pouze zajímavé nápady z vývojářského brainstormingu. Nejvíce se ale mluví o více strategické hratelnosti, podobné té známé z MMO her.“

Vydání hry je nicméně tak daleko, že by fanoušci neměli čekat, že o hře někdy v blízké době uslyší nějaké další informace. Relic a THQ se totiž pravděpodobně budou věnovat spíše propagaci a marketingu Dawn of War II: Retribution.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama