GC: Paradox adaptuje Válku růží
War of the Roses Novinka GC: Paradox adaptuje Válku růží

GC: Paradox adaptuje Válku růží

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

6

Když v květnu tohoto roku firma Paradox Interactive prozradila, že chystá něco s kódovým označením Project Postman, čekalo se pokračování zavedené série.

Reklama

Vývojáři ale všem vytřeli zrak, když dnes oznámili, že připravují interaktivní zpracování krvavých britských šarvátek o trůn, studentům dějepisu známým jako Válka růží (aka War of the Roses).

Vývojem bylo pověřeno studio Fatshark, jež se zavázalo dopravit hru na stolní počítače někdy v průběhu příštího kalendářního roku.

Gamesa samotná se dle očekávání bude odehrávat v patnáctém století, kde si budete muset vybrat, zda-li se přidáte na stranu Lancasterů (rudá růže), nebo Yorků (bílá růže).

Tvůrci již nyní slibují hardcore hratelnost, pohled třetí osoby a propracovanou singleplayerovou kampaň, stejně jako rozsáhlý online multiplayer.

„Tohle je přesně ten typ hry, jaký jsme chtěli už dlouho dělat,“ nechal se nadšeně slyšet Martin Wahlund, CEO studia Fatshark. „Náš tým je obzvlášť nadšený z multiplayeru a děláme vše proto, abychom hráčům zprostředkovali dokonalý zážitek ze středověké bitvy.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama