GC: Prezentovaná mise z Call of Duty: Black Ops
Call of Duty Novinka GC: Prezentovaná mise z Call of Duty: Black Ops

GC: Prezentovaná mise z Call of Duty: Black Ops

Roman Bičan

Roman Bičan

9

Zahraniční server IGN měl možnost vyzkoušet si jednu z nejočekávanějších stříleček letošního podzimu. Jaký průběh měla ukázková mise prezentovaná na probíhajícím GamesComu?

Reklama

Na GamesComu byla prezentovaná mise, v níž nad řekou sestřelili naší helikoptéru, a ta jde ke dnu. Pilot je mrtvý, kokpit se plní studenou vodou a z blízké lodi nás ostřelují nepřátelští vojáci. Jakmile se vrtulník ponoří celý pod hladinu, stiskem příslušného tlačítka otevíráme dveře a plaveme směrem k lodi. Do řeky se zarývají kulky, ovšem ani jedna nás naštěstí nezasáhne. Dostáváme se k lodi a nepozorováni šplháme nahoru.

Zaskočení vojáci si nás nevšímají, a proto jednoho z nich chytneme a využijeme jej jako živý štít proti střelným projektilům. Bereme do rukou zbraň a střílíme do všeho živého. Ve zpomaleném záběru si pak vychutnáváme smrt posledního přeživšího. Všechna těla padají přes palubu do vody. My se však musíme co nejrychleji schovat, aby nás nenapadly blížící se posily.

O pár chvil později se společně s dalšími vojáky chystáme na další útok proti nic netušícímu nepříteli. Společně s dalším mariňákem rozmístíme výbušné C4 poblíž přístavu. Pak vylezeme z vody a plížíme se k jedné z budov, z níž vychází šepot. Nožem všechny bez sebemenšího problému zabíjíme a pokračujeme v nerušném postupu dál. Naše cesta vede do džungle, za kterou je menší město.

Vyhazujeme do vzduchu C4 a začne velká přestřelka. Zhostíme se velkého raketometu a do všeho začneme nelítostně pálit. Poté se pěšky přesouváme do města a začínáme jej čistit pomocí ruční zbraně. V tom však jeden nepřítel zabije našeho parťáka nožem, a to přímo před námi. Vedle v pěstním souboji poráží náš voják dalšího… Co přijde dál? Musíme si počkat.

Autorovi dojmů se mise zamlouvala a píše, že se opět jedná o rychlou a zběsilou jízdu. Call of Duty: Black Ops vyjde 9. listopadu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama