Gearbox ukázal tech demo Unreal Enginu 4 s Borderlands
Borderlands 3 Novinka Gearbox ukázal tech demo Unreal Enginu 4 s Borderlands

Gearbox ukázal tech demo Unreal Enginu 4 s Borderlands

LakilukCZ

LakilukCZ

6

Je postaveno na sérii Borderlands a je tedy pravděpodobné, že právě nějak takhle bude vypadat třetí díl.

Reklama

Gearbox Software působí na scéně už velmi dlouho. Stojí například za kvalitními střílečkami z druhé světové války nesoucími název Brothers in Arms, návratem Duke Nukema nebo MOBA hrou Battleborn a sérii Borderlands. Třetí díl této série se v Gearboxu právě kutí a sám ředitel Randy Pitchford na probíhajícím GDC v San Francisku ukázal tech demo nápadně připomínající Borderlands.

Byť Pitchford zdůrazňuje, že se jedná o technologické demo a nic z toho, co na videu vidíme, se v žádné hře objevit nemusí, feeling Borderlands se ale nezapře. Video ukazuje vylepšený edge outlining, tedy technologii obtažení hran, která dává hrám komiksový vzhled. Video dále prezentuje důraz, který vývojáři kladli na fyziku. Pokud například ve hře poletíme na jinou planetu, postavení slunce a měsíců bude jiné, než na planetě první.

Přibližně ve třetí čtvrtině videa se nám na obrazovkách mihne postava. Má nápadně zakrytý obličej. Známe jí snad? Tahle otázka zůstane nejspíš nějakou dobu ještě zapovězená. Nicméně Pitchford uznal, že zakrytí obličeje není náhoda.

Celé představení pak zakončil slovy směrem k fanouškům: „Pokud se těšíte na další Borderlands hru, nezoufejte, pracujeme na ní. Vše se včas dozvíte.“

Oznámení o vývoji nových Borderlands přišlo už minulý rok na výstavě PAX. Název však neznáme. Vůbec tak nemusí jít o Borderlands 3, zvlášť když poslední díl z roku 2014 nese podtitul The Pre-Sequel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama