geforce-now-streamovani-her-z-cloudu
Blogy čtenářů Článek GEFORCE NOW - streamování her z cloudu

GEFORCE NOW - streamování her z cloudu

Společnost Nvidia oficiálně představila streamování her z cloudu - službu Geforce NOW. Umožní hrát majitelům slabých PC hry na vysoké detaily. Trik…

Reklama

Společnost Nvidia oficiálně představila streamování her z cloudu - službu Geforce NOW. Umožní hrát majitelům slabých PC hry na vysoké detaily. Trik spočívá v tom, že se hry renderují v cloudu a následně jsou streamovány do vašeho počítače, jak už mnozí z vás očekávají, tato služba bude vyžadovat poměrně rychlý internet s nízkou odezvou.

CENA, FUNKCE, HARDWAROVÉ NÁROKY?

 

Za 25$(asi 642 korun) vám Nvidia půjčí na 20 hodin(nebojte se, jedná se o in-game čas, odečte se pouze to, co reálně propaříte) svou prozatimní vlajkovou loď GTX1080, na té byste měli bez problémů rozjet jakoukoli hru na maximální detaily.

 

Jediné, co pro to musíte udělat, je - stáhnout si aplikaci, nainstalovat ji a samozřejmě zaplatit činž. Poté se připojíte na virtuální počítač, do něho si následně můžete stáhnout kteroukoli hru z nám již známých služeb(Steam,Gog, Uplay, Origin,Battle.net), případně i hry, které mají vlastní klient(World of tanks, Warframe...).

 

Ve virtuálním počítači nebudete muset hlídat vydání nových ovladačů pro grafickou kartu, budou se aktualizovat automaticky, uložené pozice budou synchronizovány s uvedenými službami, to samé platí i o oceněních a tak dále.

 

Docela zajímavé je, že Geforce now počítá s podporou Macu, dovolím si podotknout, že pro ně je to větší výhra než pro obyčejné PCčkáře.

 

Co se týče hardwarových nároků, tak vzhledem k tomu, že je to jen streamování, stačí mít pouze rychlý internet(25mb/s) a né zas úplně vykopávku počítač(mávám na muzeum počítačů).

 

Předbězný přístup ke službě Geforce NOW je naplánován na březen letošního roku, nejásejte, pouze v USA.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/g8j6y2qUTVM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

... zde pokračujte v psaní ...

POSTŘEHY

Myslím si, že né jenom mě, ale i vás zarazila poměrně vysoká cena této služby, kdybyste si na tom chtěli zahrát nějakou hru "na 2 roky" - jako je Zaklínač, Fallout atd., zřejmě byste raději zamířili do obchodu s počítačovým hardwarem a pořídili si GTX1080 na splátky, no neni to lepší?

 

Nejsem si moc jist hraním online her, kde by vysoký input lag mohl uměle snižovat váš výkon (jako ve fyzice - máte potenciál být nejlepší=příkon, ale vnější podmíny=NOW vás učiní looserem).

 

Existuje ekvivalent od Sony - Playstation NOW (to NOW uvidíme minimálně ještě jednou)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama