Genshin Impact dostal update 2.0
Novinka Genshin Impact dostal update 2.0

Genshin Impact dostal update 2.0

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Apple iOS Android Android

Přibyl region Inazuma a k boji se přidávají nové postavy.

Reklama

Společnost miHoYo dnes vydala ke hře Genshin Impact aktualizaci 2.0, která přidává nový region Inazuma, nové hratelné postavy (Kamisato Ayaka, Yoimiya a Sayu), novou výbavu, nové systémy, nové události, nové úkoly a mnoho dalšího.

S aktualizací Inazuma 2.0 se tedy ve hře Genshin Impact objeví i banner Ayaka, který bude obsahovat tři postavy z Liyue. K pětihvězdičkové hrdince Inazumy Ayace, typ Cryo, se přidají čtyřhvězdičkoví Chongyun, Ningguang a Yanfei. Chongyun je také Cryo typ a ovládá claymore. Ningguang a Yanfei používají catalysty a jsou to postavy typu Geo a Pyro. Ayaka je Cryo typ, ovládající meč. Příběh Ayaky se jmenuje Grus Nivis Chapter, ale není hned přístupný všem. Musíte mít Adventure Rank 30 nebo vyšší, musíte také projít první ze dvou Archon questů ve druhé kapitole hry (Immovable God and the Eternal Euthymia).

Druhou novou postavou je Yoimiya, typ Pyro, ovládá luk. Jako další pětihvězdičková postava dostane Yoimiya svůj vlastní banner Wish, ale až po skončení banneru Ayaki. To by znamenalo, že se Yoimiye objeví na začátku září. K ní se přidá třetí nová postava aktualizace 2.0, čtyřhvězdičková postava Anemo Sayu.

Protože je tématem Inazumy Electro, získává vaše postava Travelera prvek Electro.

Novým regionem je Inazuma a jde o první permanentní region, který byl do hry přidán od Dragonspine.

Aktualizace 2.0 přidává i nové úkoly Archon, World a Story. Dva nové Archon Questy se jmenují Chapter 2: Act 1 – The Immovable God and the Eternal Euthymia a Chapter II: Act II – Stillness, the Sublimation of Shadow. Dále si zahrajete 32 nových World questů a dva nové příběhové questy Grus Nivis Chapter s Ayakou a Carassius Auratus Chapter s Yoimiyou.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

První významnou událostí updatu 2.0 pro Genshin Impact je Thunder Sojourn, která startuje hned 22. července a odměňuje hráče bezplatným Beidou. Druhá hlavní událost je Phantom Flow a ta se pravděpodobně objeví asi šest týdnů po vydání updatu 2.0.

Pro každý z pěti typů zbraní je teď k dispozici nová čtyřhvězdičková zbraň. Kromě nich se do hry dostává speciální pětihvězdičková verze pro luku a meče.

Mezi novými artefakty ve hře Ganshin Impact jsou dvě sady. První je Emblem of Severed Fate (zvyšuje poškození Energy Recharge a Elemental Burst) a druhou novou sadou je Shimenawa's Reminiscence, zvyšující sílu útoku a také boostuje útoky Normal, Charged a Plunging.

Novým bossem je postava Maguu Kenki z updatu 1.6, ta se vrací jako permanentní World Boss. Kromě hromady nových standardních nepřátel najdete v Inazumě další nové bossy: Pyro Hypostasis, Perpetual Mechanical Array (něco jako Hypostasis), Nobushi a Kairagi Samurai, čtyři nové typy nepřátel Ruin a Mirror Maiden.

Inazuma bude také domovem šesti nových Domén, které budou nabízet materiály pro zvyšování úrovně Talentu a materiály pro vylepšení zbraní a artefaktů.

A pro hráče, kteří hrají Genshin Impact na různých platformách přibyla funkce cross-save mezi PC, PlayStationy a mobilními telefony.

Celý seznam novinek v aktualizaci 2.0 najdete zde.

miHoYo ještě uveřejnili prostřednictvím svého oficiálního YouTube kanálu demo video Ayaky Kamisato. Můžete v něm vidět její mohutnou sadu útoků a bleskových pohybů a také animace jejích jedinečných dovedností, které jsou doplněny závanem ledu a okvětních lístků.

Genshin Impact je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 5, PlayStation 4, přes klienta a Epic Games Store pro PC a pro iOS přes App Store a pro Android přes Google Play. Plánována je také verze pro konzoli Switch.

Zdroj: miHoYo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama