Genshin Impact dostane update 1.3
Novinka Genshin Impact dostane update 1.3

Genshin Impact dostane update 1.3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Apple iOS Android Android

Hlavním tahákem nové aktualizace je postava Xiao.

Reklama

Jak již bylo slíbeno ve čtvrtek 21. ledna, ještě před speciálním programem jsme mohli vidět exkluzivní trailer na aktualizaci 1.3 pro Genshin Impact. V centru pozornosti je nová hratelná postava Xiao, Vigilant Yaksha, který se připojí do tak již velkého, a stále rozrůstajícího se, seznamu charakterů. Kromě Xiaoa jsme mohli zahlédnout ukázku nového obsahu, který bude hráčům naservírován, včetně bitev s bossy, příběhových questů a i úkolů pro postavy a dalších promo akcí.

Trailer můžete shlédnout také v japonské a korejské verzi.

Trailer na aktualizaci 1.3 pro Genshin Impact startuje Travelerem a Paimonem na Lantern Rite, festivalu luceren, který se koná v přístavu Liyue. Xiao předvede svůj bojový styl, protože je prvním pětihvězdičkovým uživatelem elementu Anemo. Jeho elementární burst schopnost zahrnuje také speciální zlověstnou masku a rozpoutání rozsáhlých útoků. Taky se můžeme podívat na celou řadu soubojů s bossy, ve kterých figurují různými elementy nabušení Vishapsové. Jde o dračí tvory, s nimiž se obvykle setkáte v jejich Geo formě.

Trailer také představí event Lantern Rite, který bude obsahovat hlavní příběhovou linii All That Glitters, aktivitu Lantern Rite Tales, Theatre Mechanicus, což asi bude něco jako skupina oblastí připomínajících puzzle) a Xiao Market. Kromě promo akce Stand By Me si patrně budou moci hráči vybrat z několika čtyřhvězdičkových postav z Liyue. V seznamu jsou uvedeni Xiangling, Xinyan, Beidou, Ningguang, Xingqiu a Chongyun.

Ostatní aktivity, na které jsme s updatem 1.3 upozorněni, již nesouvisí s Lantern Rite. Five Flushes of Fortune představuje další mechaniky pro fotografický režim a ve Vishaps and Where to Find Them budeme lovit neobvyklé Vishapy. Pokud pak máte ještě pár postav, které potřebujete levelovat, oceníte Ley Line Overflow, díky kterému naboostujete odměny a množství EXP předmětů z výzev.

Aktualizace 1.3 pro Genshin Impact bude vypuštěna 3. února. Hra je v současné době k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, pro PC a pro iOS a Android. Verze pro Nintendo Switch je stále ve vývoji.

Zdroj: miHoYo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama