Genshin Impact na TGS a Ys VIII na mobilech
Dynasty Warriors Novinka Genshin Impact na TGS a Ys VIII na mobilech

Genshin Impact na TGS a Ys VIII na mobilech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android

Dále Megaton Musashi, noví Dynasty Warriors, rozšíření Jump Force a další.

Reklama

Genshin Impact

miHoYo ukázal během Tokio Game Show 2020 Online gameplay trailer ke hře Genshin Impact verze 1.0. Plná hra má vyjít 28. září pro PlayStation 4, PC, iOS a Android. Je plánována také verze Switch, ale zatím není vůbec známo, kdy to bude.

Další verze traileru v odkazech: japonská a korejská.

Nicméně, pokud vám tato informace unikla, tak od pondělí je Genshin Impact nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, pro PC, přes App Store pro iOS a přes Google Play pro Android. "Během posledních tři a půl roku náš tým pracoval na vytvoření rozlehlé, krásné hry s otevřeným světem, který mohou hráči prozkoumat sami nebo si přivést své přátele," řekl generální prezident miHoYo Forrest Liu v tiskové zprávě. "Jsme velmi vděční za to, že již máme na celém světě předregistrovaných více než 10 milionů hráčů Genshin Impactu na PlayStationu 4, PC a mobilních zařízeních. Nemůžeme se dočkat, až vás všechny uvidíme ve světě Teyvatu."

Genshin Impact přenese hráče do vizuálně ohromujícího světa země Teyvat, ovládané sedmi elementárními bohy známými jako Archoni. Hráč se ujme role trochu záhadného Travelera (Cestovatele) a pak se vydá na cestu, kde bude hledat svého ztraceného sourozence a přitom samozřejmě odhalí temná tajemství tohoto světa. Při tomto putování hráči narazí a prozkoumají úžasný svět rozmanitých kultur a prostředí, spojí síly s více než 20 hratelnými postavami, budou muset zvládnout umění boje založeného na elementech a prozkoumat a odhalit nesčetná tajemství, která jsou ukryta po celé zemi Teyvat.

Při včerejším spuštění se mohli hráči okamžitě pustit do průzkumu Mondstadtu a přístavu Liyue, dvou ze sedmi hlavních měst Tevyatu. Každé město nabídlo vlastní jedinečnou kulturu a okolní krajinu s různorodou skvadrou stvoření, příšer a ukrytých pokladů.

Tvůrci Genshin Impactu slíbili, že budou prostřednictvím bezplatných aktualizací na každé platformě dále optimalizovat hru a rozšiřovat prostředí o další města, příběhy, postavy a eventy.

miHoYo také prozradili vzhled nové postavy jménem Dainsleif, kterou nadaboval Kenjiro Tsuda a jedná se o takzvaného Bough Keepera.

Genshin Impact na TGS a Ys VIII na mobilech

Níže se můžete podívat na nový trailer jménem Teyvat Chapter Storyline Preview Travail, který ale podle miHoYo obsahuje spoilery. Takže pokud se na hru chystáte, je jeho shlédnutí jen na vás.

Další verze traileru v odkazech: japonská a korejská.


Ys VIII Mobile

Společnost Linekong Technology Entertainment debutovala během Tokyo Game Show 2020 Online s nejnovějším videem ze hry Ys VIII Mobile. Záběry mám ukazují hlavně různé známé oblasti, které můžeme znát z původního Ys VIII: Lacrimosa of Dana (naše recenze zde), třeba The Drifting Village, Nameless Coast, Cave of Drop, Titis Prales a Heavenly Cliff Trail, a také modely postav Adola a Laxie a použití jejich dovedností. Zároveň se ve videu objeví nová postava jménem Rucol.

Ys VIII Mobile bude k dispozici celosvětově pro iOS a Android.

Gameplay záběry najdete níže:

  • od 12:40 do 15:38 - trailer
  • od 33:46 do 35:31 - lokalita, Laxia von Roswell a Adol Christin
  • od 36:28 do 41:45 - Graet Tree Temple (ve vývoji), Adol a Laxia cutscény
  • od 42:03 do 44:07 - nová postava Rucol

Megaton Musashi

Level-5 vydal během Tokio Game Show 2020 Online trailer a tři gameplay videa z kooperativního mecha akčního RPG Megaton Musashi a také oznámil, že se v léte roku 2021 dočkáme anime Megaton Musashi. Oficiální web hry navíc po letošním TGS přestal neuvádět jako podporované platformy iOS a Android. Nyní je tedy v plánu vydání pouze pro PlayStation 4 a Switch. Konkrétní datum ale stále neznáme.

Trailer

Gameplay

Přizpůsobení

Ve hře Megaton Musashi můžete svému mechovi přizpůsobit hlavu, tělo, paže a nohy a libovolně jej vybavit zbraněmi a speciálními akcemi.

Bitva

Event


Dynasty Warriors 9 Empires

Koei Tecmo připravuje společně s vývojáři z Omega Force novou hru ze série Dynasty Warriors. Půjde o Dynasty Warriors 9 Empires pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC. Vyjít by měla počátkem roku 2021.

Tato klasická Dynasty Warriors akce jednoho hrdiny proti tisícovkám nepřátel, přidává spoustu strategických prvků včetně třeba velení jednotky. Dynasty Warriors 9 Empires vás postaví před úkol dobýt starověkou Čínu za pomocí meče, ale i strategie. V obléhacích bitvách Siege Battles budete nasazovat jednotky abyste dobyli strategické body na mapě jako jsou třeba hrady. Hráči mohou tyto významné cíle dobýt za pomocí útoků ohněm, obléhacích zbraní anebo jinou lstí. Občas jednoduše silou. Důležté bude, jaké příkazy budete svým jednotkám při útoku rozdávat.

Různé důležité události budete prožívat s nejrůznějšími důstojníky z Dynasty Warriors, podobně jako v Three Kingdoms, ale vše bude "ještě dramatičtější". Podle producenta série Dynasty Warriors Akihiry Suzukiho, nezdědí Dynasty Warriors 9 Empires po svých předchůdcích systém otevřeného světa. Jedná se spíše o přirozený vývoj série Empires, kdy byly zkušenosti a zdroje použity v Dynasty Warriors 9 Empires k vytvoření rozsáhlých a komplexních bitev.

Oficiální internetové stránky naleznete zde: Evropa a Japonsko.

Evropský trailer

Japonskou verzi najdete zde.


Dynasty Warriors

Koei Tecmo ale oznámilo ještě jedny Dynasty Warriors, tentokrát určené pro iOS a Android.

Uzavřený beta test bude probíhat od 8. října ve 14:00 JST do 12. října ve 13:59 JST. Registrace je k dispozici zde od 27. září v 15:30 JST do 5. října v 10:00 JST (tedy od 27. září od 8:30 do 5. října do 3:00 našeho času).

Mnoho podrobností o hře ještě nemáme, jen že se znovu objeví hodně známých důstojníků z celé série Dynasty Warriors a že bude podporovat vertikální orientaci obrazovky pro pohodlné hraní jednou rukou. Budete se také moci spojit s jinými hráči nebo naopak proti nim bojovat.


Jump Force

Bandai Namco vydal debutovou upoutávku na novou hratelnou stahovatelnu postavu do hry Jump Force, kterým má být Hiei z Yu Yu Hakusho a který se má ve hřeobjevit ještě letos na konzolích PlayStation 4, Xbox One a na PC a pak někdy v roce 2021 i na Switchi.

Jump Force je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a PC přes Steam. Deluxe Edition, která navíc obsahuje Character Pass 1 je dostupná pro Switch. Naši recenzi si můžete přečíst zde a hru zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Společnost Atlus bude 26. října ve 20:00 JST u příležitosti jejího vydání pořádat live stream hry Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster. Sledovat jej budete moci na YouTube a Twitteru. Veškeré podrobnosti o chystaném live streamu budou oznámeny později.

Genshin Impact na TGS a Ys VIII na mobilech

Zdroj: miHoYo, Linekong Technology Entertainment, Level-5, Koei Tecmo a Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama