Genshin Impact rozšíří update 2.3
Novinka Genshin Impact rozšíří update 2.3

Genshin Impact rozšíří update 2.3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Apple iOS Android Android

Shadows Amidst Snowstorms přinese nové hratelné postavy.

Reklama

Do hry Genshin Impact dorazí 24. listopadu aktualizace verze 2.3 nazvaná Shadows Amidst Snowstorms. Hráči budou moci otestovat své schopnosti v mrazivých horách Dragonspine, kde na vás čeká celá řada výzev, v Inazumě zjistit důvod hromadného mizení malých zvířat a poznat dvě nové hratelné postavy - Arataki Itto a Gorou.

Update 2.3 s sebou přinese nové události, odměny a zajímavé příběhy. Hlavní event sezóny Shadows Amidst Snowstorms v Dragonspine bude výzvou díky rozlehlé horské oblasti pokryté sněhem, kde vládne celoročně extrémní počasí.

Trailer můžete shlédnout v japonské nebo korejské verzi.

Hráči mohou za plnění výzev získat bohaté odměny, včetně nového 4hvězdičkového meče, Cinnabar Spindle a vytvořit si vlastní Puffy Snowmeny. Další akcí je v Inazumě vyšetřování nedávného hromadného mizení malých zvířat a tajemného Warrior Dog. Záchranou ztracených zvířátek získáte speciální gadget, který dokáže v Serenitea Pot replikovat formy některých tvorů.

Díky aktualizace se také objeví další hratelné postavy. Zopakují se Albedo's a Eula's Wish Eventy a po nich budou následovat další Wish Eventy s Arataki Ittou a Gorou. Nové pětihvězdičkové postavě Arataki Itto koluje v žilách krev Oni. Používá obří Claymor a sílu Geo, díky které jsou jeho Charged útoky supersilné a dokážou jej proměnit v Raging Oni Kinga. V tomto stavu dokáže vylepšit své útočné schopnosti, ale zároveň sníží svou elementární a fyzickou odolnost.

Nová čtyřhvězdičková postava Gorou také ovládá Geo Vision, ale jak zbraň upřednostňuje luk. Jde o generála sil ostrova Watasumi může vašim postavám poskytnout více buffů, pokud máte ve skupině více Geo charakterů. Další příběhy postav budou odhaleny prostřednictvím Arataki Itto's Story Questu nebo Hangout Eventy.

Genshin Impact nabídne po updatu taky nové monstrózní zvíře Golden Wolflord. Půjde o bosse na ostrově Tsurumi. Golden Wolflord je ještě nebezpečnější než jeho nižší formy v podobě Rifthoundů a Rifthound Whelpů, ale má stejnou schopnost Corrosion, která neustále snižuje všem členům skupiny HP bez ohledu na jejich štíty. A mezitím může na ochranu přivolat Rifthound Skulls. V pozdější fázi bitvy může Golden Wolflord zvýšit svůj útok, ale za cenu snížení odolnosti vůči Geo útokům.

Genshin Impact je nyní k dispozici pro PlayStation 5, PlayStation 4, prostřednictvím klienta a Epic Games Store pro PC, pro iOS prostřednictvím App Store a pro Android prostřednictvím Google Play. V plánu je také verze pro Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama